Sutjeska ne dolazi na Cetinje, ništa od utakmice i dodjele šampionskog pehara Lovćenu!

Utakmica će biti registrovana 10:0 za Lovćen, a Sutjeska će biti kažnjena
8 komentar(a)
Rukometaši Lovćena, Foto: Savo Prelević
Rukometaši Lovćena, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 15.05.2013. 11:28h

Rukometašima Lovćena večeras na Cetinju neće biti uručen pehar za šampionsku titulu. Razlog je krajnje bizaran – na utakmici se neće pojaviti rukometaši Sutjeske, rivali Cetinjana u posljednjem kolu Mini lige za prvaka, pa su domaćini susreta i službena lica obaviješteni da se utakmica neće igrati!?

Iz nikšićkog kluba su, navodno, obavijestili direktora liga da nemaju dovoljno igrača sa dođu da odigraju utakmicu, jer su stariji razdužili opremu već prije nekoliko dana, dok najmlađi, kadeti, imaju obaveze u školi. Ima i onih koji tvrde da u Sutjesci nemaju novca ni za autobus do Cetinja…

U svakom slučaju, utakmica će biti registrovana 10:0 za Lovćen, Sutjeska će biti kažnjena, ali je ovo, ipak, najveća kazna za crnogorski rukomet, koji dobija još jedan šamar, i to veliki!

Podsjećanja radi, kako su “Vijesti” već najavile, u cetinjskoj dvorani, naime, u ponedjeljak je bila isključena struja zbog duga prema Elektroprivredi, koji je na sebe preuzela da izmiruje Opština Cetinje (nije uplatila čitavu dogovorenu mjesečnu ratu, već dio, ali veći), pa je bila velika dilema da li će struja biti uključena do početka utakmice.

Da li samo zbog utakmice Lovćen – Sutjeska, ili za duže, struja je jutros uključena u cetinjskoj dvorani. Međutim, šampionsko slavlje su ovoga puta pokvarili Nikšićani…

Kako je saopšteno iz Rukometnog saveza Crne Gore, šampionski pehar Lovćenu biće uručen na finalnom turniru Kupa, koji se 20. i 21. maja igra na Cetinju.

Bonus video: