Budućnost danas dobija rivala u polufinalu Lige šampiona

"Ko god nam dođe, pokušaćemo maksimalno da se spremimo i napravimo ono što nije niko prije nas i da se domognemo finala”, istakao je Adžić.
0 komentar(a)
rukometašice, Budućnost, Foto: Savo Prelević
rukometašice, Budućnost, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 10.03.2012. 09:59h

Pitanje rivala Budućnosti u polufinalu rješavaće se danas - na programu su mečevi 6. kola u grupi 1, u kojoj tri tima konkurišu za 2. mjesto.

Larvik i Midtjiland imaju po četiri boda, a jedan manje ima aktuelni vicešampion Evrope, Ićako.

Prvi će na teren Larvik i Đer, jer meč u Norveškoj počinje u 16.45 časova. Ukoliko domaće pobijede u tom meču, Midtjilandu bi bila neophodna pobjeda u Španiji u meču koji počinje dva i po sata kasnije.

U slučaju da Đer ne izgubi u Larviku, Ićako bi pobjedom išao na megdan Maji Savić i drugaricama.

“Prošle i ove godine izgubili smo od sve tri ekipe koje konkurišu za polufinale. Od Larvika u polufinalu oba meča, kada nismo bili kompletni, od Ićaka u glavnoj rundi i Ikasta (Midtjilanda) ove sezone, i to ubjedljivo, ali smo tada bili bez nekoliko igračica”, kazao je trener Budućnosti Dragan Adžić.

Šef stručnog štaba podgoričkog kluba je istakao da “ne želi posebno nikoga ni da dobije, ni da izbjegne kao rivala u polufinalu”.

“Sve tri ekipe su vrhunske ekipe, imaju kvalitet da naprave rezultat u polufinalu, ali vjerujem da to neće uraditi ovog puta protiv nas. Ko god nam dođe, pokušaćemo maksimalno da se spremimo i napravimo ono što nije niko prije nas i da se domognemo finala”, istakao je Adžić.

Bonus video: