Sajt RSCG proradio uz pomoć OSCG!

U kakvom je stanju RSCG, valjda, najbolje odslikava vijest da je zvanični sajt Saveza bio van funkcije čitavu sedmicu!
2 komentar(a)
Ažurirano: 11.05.2013. 12:32h

Rukometašice Crne Gore su aktuelni šampion Evrope i olimpijski vicešampion iz Londona, rukometaši su na pragu plasmana na Evropsko prvenstvo u Danskoj, ali svi ti uspjesi nisu pomogli Rukometnom savezu Crne Gore da prevaziđe veliku finansijsku krizu i probleme, koji traju već nekoliko godina.

U kakvom je stanju RSCG, valjda, najbolje odslikava vijest da je zvanični sajt Saveza bio van funkcije čitavu sedmicu! Proradio je juče, ni manje, ni više nego uz pomoć Odbojkaškog saveza Crne Gore!?

Naime, kako nam je nezvanično potvrđeno iz oba saveza, komšije iz OSCG (dva saveza se nalaze na istom spratu na južnoj tribini Gradskog stadiona) su priskočile u pomoć kolegama iz RSCG sa oko 180 eura koliko je bilo potrebno uplatiti Crnogorskom Telekomu za godišnji veb hosting!

Za poznavaoce prilika ovo je, svakako, interesantna vijest, imajući u vidu da ni crnogorska odbojkaška kuća nije u zavidnoj finansijskoj situaciji, naprotiv.

Stanje u RSCG je, međutim, postalo više nego zabrinjavajuće, jer su dugovi Saveza nekoliko stotina hiljada eura (to je situacija koja traje već nekoliko godina), a zaposleni u Savezu nisu primili nijednu platu za 2013. godinu.

A obaveze za razne reprezentativne selekcije se smjenjuju kao na traci...

Bonus video: