Sutjeska i Budvanska rivijera za 3. mjesto

Preostalih 120 minuta riješiće dilemu ko će biti treći između Budvanska rivijere (4) i Sutjeske (4), koje danas igraju u Nikšiću
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.05.2013. 09:22h

Dva kola prije kraja Mini lige za prvaka zna se šampion (Lovćen vodi sa maksimalnih 20 bodova), zna se i ko je drugi (Mojkovac, 11 bodova), dok će preostalih 120 minuta riješiti dilemu ko će biti treći između Budvanska rivijere (4) i Sutjeske (4), koje danas igraju u Nikšiću.

U Budvi je bilo ubjedljivih 30:23 za Budvansku rivijeru, tako da Nikšićanima treba pobjeda od osam razlike, ako, kojim slučajem, na kraju dvije ekipe budu imale isti broj bodova (Budvanska rivijera u posljednjem kolu dočekuje Mojkovac, dok je Sutjeska gost Lovćena).

Interesantnije je u Mini ligi za opstanak, gdje je dva kola prije kraja siguran samo Ulcinj (9 bodova), dok se Berane (6) i Mornar 7 (5) bore da izbjegnu posljednje mjesto koje vodi u niži rang.

Bliži opstanku je Mornar 7, jer bez obzira na rezultat u komšijskom derbiju ima priliku da u posljednjem kolu kod kuće pobjedom protiv Berana osigura prvoligaški status.

Mini liga za prvaka

Danas

Sutjeska – Budvanska rivijera (16)

Mojkovac – Lovćen (18)

Mini liga za opstanak

Danas

Ulcinj – Mornar 7 (19)

Slobodno je Berane

Bonus video: