TRAJE DO 8. MAJA

Počelo glasanje za najbolju mladu rukometašicu LŠ, Milena Knežević u konkurenciji

Pored stručnog žirija, odluku o najboljoj mladoj rukometašici donijeće i ljubitelji rukometa širom Evrope i svijeta.
50 pregleda 2 komentar(a)
Milena Knežević, Foto: Zoran Đurić
Milena Knežević, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 27.04.2013. 21:45h

Evropska rukometna federacija je objavila da je juče počelo glasanje za najbolju mladu rukometašicu u Ligi šampiona za sezonu 2012/2013. Glasanje traje do 8. maja.

U konkurenciji je i bek Budućnosti Milena Knežević, kojoj je protekla sezona, računajući i partije u dresu reprezentacije Crne Gore, definitivno najbolja u seniorskoj konkurenciji. Milena je u LŠ ove sezone postigla 86 golova, i bila prvi strijelac grupne faze, a drugi na kraju Glavne runde, kada je Budućnost završila takmičenje.

Pored Milene Knežević, u konkurenciji za najbolju mladu rukometašicu su još i Norvežanka Tea Merk (Larvik), Mađarice Luka Sekereš (Ferencvaroš) i Aniko Kovačic (Đer), Slovenka Tamara Mavsar (Krim), te Hrvatica Andrea Čović (Podravka).

Pored stručnog žirija, odluku o najboljoj mladoj rukometašici donijeće i ljubitelji rukometa širom Evrope i svijeta. Adresa za glasanje nalazi se na ovom linku

Prošle sezone priznanje za najbolju mladu igračicu dobila je srpska reprezentativka i srednji bek Meca Kristina Liščević, a u konkurenciji je bila i Majda Mehmedović…

Preporučujemo za Vas