Vardar i Zagreb za titulu

Veselin Vujović je još jednom pokazao da je majstor - njegov Vardar je u polufinalu SEHA lige u Skoplju savladao najvećeg rivala Metalurg sa 22:21 i u nedjelju će protiv Zagreba braniti titulu
1 komentar(a)
Ažurirano: 12.04.2013. 20:36h

Veselin Vujović je još jednom pokazao da je majstor - njegov Vardar je u polufinalu SEHA lige u Skoplju savladao najvećeg rivala Metalurg sa 22:21 (12:9) i sjutra će protiv Zagreba braniti titulu.

Makedonski derbi nije bio rezultatski zanimljiv sve do završnice, jer je Vardar u reprizi prošlogodišnjeg finala vodio od početka. Već u 7. minutu je bilo 5:0, a sve što je tim Lina Červara uspio da uradi je da nekoliko puta priđe na minus dva.

Vujini puleni su u 54. minutu ponovo stekli rekordnih plus pet (21:16), ali su Miladin Kozlina i Goce Geogijevski postigli po dva, a Renato Vugrinec gol za izjednačenje u 59. minutu (21:21).

Heroj Vardara je bio Igor Karačić, koji je pogodio za veliku pobjedu. Vujović je nakon meča bio ljut na Červara, koji se nije pojavio na pres konferenciji.

"Ako izgubim, sigurno ću doći na pres, ali je očigledno da Červar i ja drugačije razmišljamo", rekao je Vuja.

Mladen Rakčević je dao gol za poraženi tim.

U prvom polufinalu, Zagreb je savladao Meškov sa 32:29. Finale je u nedjelju u 19 časova, meč za 3. mjesto počinje dva sata ranije.

Bonus video: