Berane bolje od Ulcinja

Poslije velike borbe, rukometaši Berana su u Bijelom Polju savladali Ulcinj, u zaostalom meču 14. kola Prve lige
66 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 10.04.2013. 18:48h

Poslije velike borbe, rukometaši Berana su u Bijelom Polju savladali Ulcinj, u zaostalom meču 14. kola Prve lige.

Beranci su zabilježili drugu pobjedu, dok je Ulcinj doživio sedmi poraz.

Ova pobjeda je veoma važna za Berance u predstojećoj Mini ligi za opstanak, jer je ostvarena protiv direktnog konkurenta, a ti se bodovi prenose...

Gosti su dobro otvorili susret i u 8. minutu vodili 4:1. Međutim, Beranci su brzo konsolidovali redove, pa su do poluvremena preokrenuli rezultat u svoju korist (13:11).

U nastavku se vodila velika borba, Ulcinjani su imali 30 sekundi za posljednji napad i izjednačenje, ali su domaći rukometaši uspjeli da se odbrane. Da su gosti pogodili, meč bi, interesantno, završio istim rezultatom kao u Ulcinju u prvom dijelu prvenstva.

U Mini ligu za prvaka Lovćen iz međusobnih mečeva prenosi 12 bodova, Mojkovac 7, Sutjeska 3, a Budvanska rivijera 2. U prvom kolu (13. april) sastaju se Lovćen - Budvanska rivijera, odnosno Mojkovac - Sutjeska.

U Mini ligu za opstanak Berane prenosi pet bodova, Ulcinj 4, a Mornar 3. U prvom kolu (13/14. april) sastaju se Ulcinj - Berane, dok je Mornar 7 slobodan.

Berane – Ulcinj 25:24 (13:11)

Bijelo Polje - Dvorana: “Nikoljac”. Gledalaca: 50. Sudije: Drekalović (Podgorica), Crnogorac (Pljevlja). Sedmerci: Berane 1 (1), 3 (0). Isključenja: Berane 8, Ulcinj 12 minuta.

Berane: Pešić (14 odbrana), M. Ivanović, Popović, Drakulović 7, M. Čampar 2, Marsenić, Jokić, Babović 9, Zonjić, Danić 3, S. Ivanović, N. Čampar 4, Joksimović.

Ulcinj: Vukčević (13 odbrana), Anđelić, Bulatović, Đaković, Vujović 3, N. Marković 6, Stanković 7, Vasiljević 4, D. Marković, Leshaj, Latković 4, Đakonović.

Bonus video: