Poraz Lovćena u Skoplju, Drašković povrijedio oko

To je sedmi poraz cetinjskog tima, koji je u regionalnom takmičenju ove sezone ostvario i devet pobjeda i dva remija. Lovćen je, kao i prošle sezone, završio na šestom mjestu
91 pregleda 0 komentar(a)
Marko Drašković, Foto: Savo Prelević
Marko Drašković, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.03.2013. 19:01h

Rukometaši Lovćena poraženi su danas u Skoplju od Vardara 38:29 (19:11), u utakmici posljendjeg, 18. kola regionalne SEHA lige.

To je sedmi poraz cetinjskog tima, koji je u regionalnom takmičenju ove sezone ostvario i devet pobjeda i dva remija. Lovćen je regionalno takmičenje, kao i prošle sezone, završio na šestom mjestu.

Skopski tim upisao je 11. pobjedu i preuzeo treće mjesto na tabeli.

Meč bez rezultatskog značaja umalo se, međutim, pretvorio u utakmicu koja je mogla da napravi velike probleme Lovćenu, a posebno Marku Draškoviću - lijevi bek Cetinjana je meč sa Vardarom u Skoplju završio u 14. minutu i hitno je prebačen u bolnicu, gdje mu je rađena manja intervencija na oku.

"Marko je dobio udarac loptom u glavu i nakratko je ostao bez vida na desnom oku. Lakšom intervencijom na Očnoj klinici je sve vraćeno u normalu i vjerujem da će već oko podneva dobiti otpusnu listu. Zahvaljujem se prijateljima iz Vardara i Skoplja, koji su nam ukazali maksimalnu pažnju", rekao je za „Vijesti” sportski direktor Cetinjana Željko Petričević.

Nesvakidašnji incident se desio pri rezultatu 6:6, a prvi šampion SEHA lige je iskoristio zbunjenost Cetinjana i sa četiri vezana gola najavio ubjedljivu pobjedu.

Do kraja je samo bilo pitanje kolika će biti razlika, jer je Lovćen bio prinuđen da igra bez dva reprezentativca - Nemanja Grbović je preskočio meč zbog bolova u koljenu, a Goran Lasica je izašao u 10. minutu zbog jake prehlade...

Vardar - Lovćen 38:29 (19:11)

Skoplje - SRC „Kale”. Gledalaca: 800. Sudije: Milošević i Gubica (Hrvatska). Sedmerci: Vardar 4 (4), Lovćen 3 (3). Isključenja: Vardar 4, Lovćen 4 minuta.

Vardar: Milić, Daskaloski (16 odbrana), Lazović 3, Ojleski 4, Markoski, Stoilov, Pribak 3, Dragaš 5 (1), Raković 3, Petrić 1, Jovčevski, Marković 4, Lazarov 3, Karačić 7 (3), Rajković 3, Abutović.

Lovćen: Vladan Abramović (pet odbrana), Cicmil, Lipovina 5, Jovetić 5 (1), Popović 2, I. Radović 4 (1), Marković 2 (1), Kaluđerović 2, Drašković 1, M. Radović 5, Perišić 3, Nikolić, Lasica, Grbović.

Bonus video: