Lovćen gost Vardara u meču bez značaja za Cetinjane

Duel u Skoplju, dakle, za izabranike Zorana Abramovića nema rezultatski značaj, jer ne mogu do fajnl-fora
0 komentar(a)
Rukometaši Lovćena, Foto: Savo Prelević
Rukometaši Lovćena, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.03.2013. 12:19h

Večerašnjom utakmicom protiv Vardara, rukometaši Lovćena završavaju drugi nastup u SEHA ligi. Cetinjani su trenutno šesti, sa istim brojem bodova (29), ali i utakmicom više od petoplasiranog slovačkog Tatrana (koji je bolji u međusobnom skoru), dok je Vardar četvrti, sa četiri boda više i utakmicom manje od crnogorskog šampiona.

Lovćen je na Cetinju bio bolji od Vardara 23:21.

Duel u Skoplju, dakle, za izabranike Zorana Abramovića nema rezultatski značaj, jer ne mogu do fajnl-fora, a i sa pobjedom bi, najvjerovatnije, na kraju bili šesti, jer Tatran ima dva meča kod kuće do kraja (Izviđač, Nekse).

Sa druge strane, sva tri boda su potrebna Vardaru, da bi ovjerio prolaz na finalni turnir, koji se sredinom aprila igra upravo u Skoplju.

Bez obzira na rezultat u Skoplju, Lovćen je i u drugom izdanju regionalnog takmičenja (i prošle godine je bio šesti) igrao više nego zapaženu ulogu.

Cetinjani zaslužuju sve pohvale zbog izuzetne angažovanosti, borbenosti, ali i prikazane igre, uprkos finansijskim problemima u klubu.

Podsjećanja radi, na Cetinju su padali Tatran, Zagreb, Vardar, Nekse, Meškov je isčupao remi, a jedino je Metalurg slavio u crnogorskoj prijestonici…

Utakmica u Skoplju počinje u 18 časova.

Bonus video: