Evropski šampion od sjutra u akciji

Mečevi sa Hrvatskom biće i revijalnog karaktera, jer će se na njima od crnogorske reprezentacije oprostiti Ana Đokić
2 komentar(a)
Ažurirano: 18.03.2013. 21:48h

Prvi put nakon osvajanja zlata na Evropskom prvenstvu u Srbiji, okupiće se najbolje crnogorske rukometašice.

U 17 časova, na treningu u SC „Morača”, selektoru Draganu Adžiću javiće se 23 igračice, koje će konkurisati za duele sa Hrvatskom, zakazane za petak (20.30) i subotu (20 časova) u Baru.

Osim 17 djevojaka koje su se u Beogradu popele na krov Starog kontinenta, na spisku je i šest rukometašica koje će imati priliku da se nametnu - mlade golmanke Budućnosti i Bisera, Katarina Perović i Milica Kostić, bekovi poljskih timova Gdinje i Horžova, Nataša Krnić i Jovana Jovović, te desni bek niške Naise Sanja Permović i pivot Bisera Bobana Klikovac.

Mečevi sa Hrvatskom biće i revijalnog karaktera, jer će se na njima od crnogorske reprezentacije oprostiti Ana Đokić.

Kružna napadačica rođena u Aranđelovcu na kraju sezone završava karijeru, a mogla bi da je kruniše novim velikim peharom - Rostov, u kojem igraju ona i Sonja Barjaktarović, ušao je u polufinale Kupa pobjednika kupova, gdje ga čeka Isi Pariz Jasne Tošković.

Pitanje je, ipak, da li će Đokićeva moći da zaigra u Baru, jer je muči povreda. Probleme ima i nekoliko rukometašica Budućnosti, kao i Katarina Bulatović, koja je obnovila povredu lista.

Spisak - golmani: Sonja Barjaktarović (Rostov, Rusija), Marina Vukčević, Katarina Perović (Budućnost), Milica Kostić (Biseri).

Krila: Jovanka Radičević (Đer, Mađarska), Radmila Miljanić, Biljana Pavićević, Majda Mehmedović (Budućnost); pivoti: Ana Đokić (Rostov, Rusija), Suzana Lazović (Budućnost), Sara Vukčević (Erd, Mađarska), Bobana Klikovac (Biseri).

Bekovi: Sandra Nikčević (Astrahan, Rusija), Marija Jovanović (Olkim, Rumunija), Nataša Krnić (Gdinja, Poljska), Milena Knežević, Jelena Despotović, Anđela Bulatović (Budućnost), Jovana Jovović (Horžov, Poljska), Katarina Bulatović (Olkim), Jasna Tošković (Isi Pariz, Francuska), Andrea Klikovac (Vardar, Makedonija) i Sanja Premović (Naisa, Srbija).

Bonus video: