Lovćen dočekuje Zagreb: Srcem na diva

Nepunih 12 mjeseci kasnije, cilj je isti - Cetinjani će pokušati da još jednom iznenade hrvatskog diva i ostanu u konkurenciji za 5. poziciju
84 pregleda 0 komentar(a)
Zoran Abramović, Foto: Zoran Đurić
Zoran Abramović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 16.03.2013. 13:44h

Prije nepunu godinu, 28. marta 2012, rukometaši Lovćena ostvarili su jednu od najzvučnijih pobjeda u klupskoj istoriji - u premijernoj sezoni SEHA lige srušili su veliki Zagreb (27:25) i na kraju podijelili 5. mjesto sa Nekseom.

Nepunih 12 mjeseci kasnije, cilj je isti - Cetinjani će pokušati da još jednom iznenade hrvatskog diva i ostanu u konkurenciji za 5. poziciju.

Zadatak im, međutim, neće biti nimalo lak, jer će Andrija Pejović biti duže van terena, a pod znakom pitanja su kapiten Igor Marković i Bogdan Nikolić su se povrijedili na sinoćnjem treningu.

"Stvarno nemamo sreće, ali iz ove kože se ne može. Vidjećemo hoće li Marković i Nikolić moći da igraju", istakao je trener Zoran Abramović.

Cetinjani su porazom u Bjelorusiji od Meškova u posljednjem kolu izgubili šanse za plasman za fajnl-for, ali ni ne pomišljaju na predaju.

"Protiv Zagreba ćemo igrati kao da još imamo šanse za fajnl-for. Ne dolazi takav tim svakog dana na Cetinje, obaveza nam je da uradimo sve što možemo da pobijedimo. Pokušaćemo da odigramo što bolje u odbrani i damo što više lakih golova, jer nam je cilj da imamo manje napada na postavljenu odbranu", zaključio je Abramović.

Utakmica na Cetinju počinje u 19 časova.

Bonus video: