Nema predaje u Bjelorusiji

"Pokušaćemo da iznenadimo odličnog protivnika i uzmemo veoma bitne bodove sa kojim bismo bili blizi plasmanu na fajnl-for", istakao je Draško Kaluđerović
0 komentar(a)
Rukometaši Lovćena, Foto: Seha-liga.com
Rukometaši Lovćena, Foto: Seha-liga.com
Ažurirano: 10.03.2013. 07:21h

Šansa za fajnl-for je praktično propala, ali rukometaši Lovćena ne žele da odustanu dok god imaju šanse da se izbore za mjesto među četiri najbolje ekipe u SEHA ligi.

A koliko ih težak zadatak očekuje danas u Brestu, najbolje govore dosadašnji rezultati - Meškov je slavio u svih sedam mečeva, a u dalekoj Bjelorusiju pali su i lideri Metalurg i Zagreb, kao i aktuelni šampion Vardar.

"Očekujem tešku utakmicu, jer Meškov do sada nije od nikoga izgubio kući. Pokušaćemo da iznenadimo odličnog protivnika i uzmemo veoma bitne bodove sa kojim bismo bili blizi plasmanu na fajnl-for", istakao je Draško Kaluđerović.

Desno krilo Lovćena ove sezone ima malu minutažu u konkurenciji Mirka Radovića, ali se nada da će dobiti šansu, kao i u finišu prošle sezone.

"Daću maksimum ukoliko mi se ukaže prilika da uđem u igru. Učiniću sve da pomognem ekipi", zaključio je 21-godišnji Cetinjanin.

Meč u Brestu počinje u 16 časova po lokalnom, to jest 14 po našem vremenu.

Bonus video: