Kadeti startovali pobjedom protiv Grčke

Muška kadetska rukometna reprezentacija Crne Gore pobjedom je startovala na Prvenstvu Mediterana, koje se od danas do 16. februara održava u Tunisu
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.02.2013. 19:49h

Muška kadetska rukometna reprezentacija Crne Gore pobjedom je startovala na Prvenstvu Mediterana, koje se od danas do 16. februara održava u Tunisu, u Nabulu i Hamametu - izabranici Milana Radovića su savladali Grčku 20:19 (4:7, 9:6, 7:6).

"Crveni" su iz ovog meča osvojili četiri boda, dva za konačnu pobjedu, po jedan za dobijenu drugu i treću trećinu, dok je Grčka osvojila bod za prvu osvojenu trećinu.

Najefikasniji u crnogorskoj selekciji bili su Miodrag Stanojević i Filip Krivokapić sa po čest golova, Nikola Beloica je dodao četiri, Luka Vujović dva, te Jovo Damjanović i Luka Lakićević po jedan.

Golman Jakov Marković je upisao sedam odbrana, a Marko Milić jednu.

U ostalim mečevima današnjeg programa, Italija je savladala Libiju 27:21 (9:9, 11:5, 7:7), dok je Tunis savladao Katar 12:11 (3:4, 5:5, 4:2).

Crna Gora sjutra ujutro (devet časova) igra protiv Kosova, koja je gostujuća reprezentacija na ovom šampionatu, i koja nastupa pod zastavom Mediteranske rukometne konfederacije.

Bonus video: