Bulatović: Na kraju Lige šampiona o tome gdje ću igrati iduće sezone

"Ona želi da sačeka kraj Lige šampiona i nakon toga će odlučiti o svojoj budućnosti, što znači da ćemo uraditi isto kao prošle godine", navodi se iz menadžerske agencije SportKoncept
7 komentar(a)
Bulatović, Foto: Zvanični sajt Olkima
Bulatović, Foto: Zvanični sajt Olkima
Ažurirano: 11.02.2013. 18:27h

Da li će produžiti ugovor sa rumunskim Olkimom (teško, ako se bitnije ne popravi finansijska situacija u klubu), ili će preći u Đer (kako su najavili pojedini rumunski i mađarski mediji, tvrdeći da ima potpisan predugovor), eventualno u bogati Vardar ili pak neki treći klub, znaće se, zvanično, tek na kraju Lige šampiona.

Kako je danas saopšteno iz menadžerske agencije koja zastupa crnogorsku reprezentativku, mađarskog SportKoncepta, najbolji desni bek planete, jedna od najboljih svjetskih rukometašica odložila je odluku o tome gdje će igrati naredne sezone.

Ista menadžerska agencija je prošle nedjelje objavila informaciju da će nedjelju dana trajati “teški pregovori sa Olkimom”, nakon čega će, ako ne dođe do dogovora o novom ugovoru koji ističe na ljeto, početi pregovori sa nekoliko najboljih evropskih klubova koji su, naravno, zainteresovani za usluge Katarine Bulatović.

Međutim, nakon sve češćih spekulacija, ali posebno napada rumunskih medija na nju nakon poraza kod kuće od Ferencvaroša (pojedini mediji su pisali o tome da se štedi na terenu, kako bi se sačuvala od povreda za budući klub), Katarina je u dogovoru sa svojim menadžerom odlučila da izda zvanično saopštenje.

“Kako Katarina osjeća da glasine i uznemiravajuće uvrede proizvode negativne posljedice po njenu partije na terenu, odlučila je da se ne bavi ovim pitanjima i mi ne želimo neko vrijeme da pregovaramo sa bilo kojim klubom. Ona želi da sačeka kraj Lige šampiona i nakon toga će odlučiti o svojoj budućnosti, što znači da ćemo uraditi isto kao prošle godine".

"Do daljneg, Katarina želi da se isključivo skoncentriše na rukomet i ne želi sa bilo kim da razgovara na ovu temu do sljedećeg zvaničnog saopštenja koje će vjerovatno biti objavljeno po završetku EHF Lige šampiona”, navodi se u saopštenju koje je potpisao Matijas Farkaš, iz menadžerske agencije SportKoncept iz Budimpešte.

Inače, koliko se “štedi”, Kaća je pokazala protiv Krima u Ljubljani u nedjelju, kada je u novom porazu Olkima bila ubjedljivo najbolja igračica sa čak 10 golova…

Katarina je za “Vijesti” pojasnila da “embargo” na ovu temu traje do kraja nastupa Olkima u Ligi šampiona.

A taj kraj je blizu, nakon dva početna poraza prvaka Rumunije…

Bonus video: