Ana Vojčić od ljeta na golu Randersa

"Drago mi je da ću biti član Randersa, i nemam sumnje da će taj klub i naredne sezone biti u vrhu danske lige”, rekla je Ana Vojčić
90 pregleda 0 komentar(a)
Ana Vojčić, Foto: Randershk.dk
Ana Vojčić, Foto: Randershk.dk
Ažurirano: 07.02.2013. 20:16h

Danski Randers, rival Budućnosti u ovogodišnjoj Glavnoj rundi Lige šampiona, našao je zamjenu na golu za Brazilku Čane Mason, koja će od iduće sezone nositi dres Viborga – srpska internacionalka Ana Vojčić će za manje od pola godine biti članica Randersa.

Na klupskom sajtu nije objavljeno na koliko je potpisan ugovor.

„Izuzetno smo zadovoljni što smo našli iskusnog golmana, što nam je trebalo na putu da zadržimo visoke ciljeve i naredne sezone. U Alborgu sam ima prilike da radim sa njom, i imam dobro iskustvo sa njom, igrački i ljudski“, rekao je trener Randersa, Jan Lesli.

Rođenda Aranđelovčanka sa dugogodišnjim stažom u Danskoj, koja je bila i u kombinaciji da stane na gol Crne Gore, vratila se nedavno na teren poslije odsustva zbog trudnoće i porođaja. I tek što je ponovo stala na gol Aalborga, stigla je vijest o transferu u Randers…

“To će biti veoma uzbudljiv novi izazov, nisam imala dilemma kada me menadžer obavijestio o toj ponudi. Drago mi je da ću biti član Randersa, i nemam sumnje da će taj klub i naredne sezone biti u vrhu danske lige”, rekla je Ana Vojčić.

Vojčić je dva puta u karijeri nosila dres Budućnosti, prvo u sezoni 2001/2002, kada su Podgoričanke stigle do polufinala Lige šampiona, a onda od 2005. do 2007. godine, i u tom periodu je sa “plavima” osvojila Kup kupova 2006. godine.

Pored Budućnosti, Vojčić, koja je bila reprezentativka Srbije i Crne Gore, nosila je dres Knjaz Miloša, Medicinara, Napretka, a pored Alborga u Danskoj je nosila i dres Ikasta.

Bonus video: