Radičević potpisala za Vardar

Iz mađarskog šampiona sa njom u Makedoniju ide i Andrea Lekić, koja je istovremeno potpisala ugovor sa Vardarom
56 pregleda 11 komentar(a)
Jovanka Radičević i Andrea Lekić, Foto: Www.zrkvardar.mk
Jovanka Radičević i Andrea Lekić, Foto: Www.zrkvardar.mk
Ažurirano: 04.02.2013. 02:28h

Kao što je bilo i najavljeno, Jovanka Radičević na ljeto ide u Vardar.

Najbolje desno krilo Evrope je potpisalo ugovor sa ambicioznim klubom iz Skoplja, u koji će otići na kraju sezone, kada joj istekne saradnja sa Đerom.

"Volim nove izazove u sportu, volim da probam nešto novo i vidim kako će to ispasti. Vardar ima velike ambicije i želim da budem dio toga. Volim Skoplje i Makedoniju, i vjerujem da sam izabrala pravi klub. Svaki igrač želi da igrati pred pravom publikom, a ja znam da Skoplje to ima", rekla je Radičević za zvanični sajt Vardara.

Iz mađarskog šampiona sa njom u Makedoniju ide i Andrea Lekić, koja je istovremeno potpisala ugovor sa Vardarom.

"Vizija, ozbiljnost i korektan odnos uprave kluba tokom pregovora, olakšali su mi donošenje odluke. Drago mi je što ću zajedno sa skupom veoma kvalitetnih igračica, biti dio jednog tako ambicioznog projekta. Za mene lično, takvo okruženje će svakako biti novi veliki izazov u karijeri. I radujem mu se. Želja uprave Vardara je da se makedonski ženski rukomet vrati na staze staze uspjeha nadam se da ćemo u tome zajedno uspjeti", rekla je Lekićeva.

Crnogorska i srpska reprezentativka su bile u idealnoj sedmorci Evropskog prvenstva u Srbiji - popularna Joka je proglašena za najbolje desno krilo, a Lekićeva za najuspješnijeg srednjeg beka.

U Skoplje se vraća i reprezentativka Makedonije ukrajinskog porijekla, Julija Nikolić (eks Portjanko).

Bivša igračica Kometala je potpisala ugovor sa Vardarom, u koji će stići iz Zvezde iz Zvenigoroda.

Bonus video: