Katarina Bulatović: Nevjerovatni rezultati

"Nije viđen fenomenalan rukomet, ali smo se borile od početka do kraja i pokazale da da možemo da napravimo nevjerovatne rezultate u jednoj sezoni”, rekla je Bulatovićeva
25 komentar(a)
Katarina Bulatović, Foto: Beta AP
Katarina Bulatović, Foto: Beta AP
Ažurirano: 15.12.2012. 18:54h

Od specijalnog izvještača “Vijesti”

Beograd - Veliko oduševljenje u crnogorskom taboru nakon velike pobjede protiv Srbije u polufinalu Evropskog prvenstva.

Katarina Bulatović je protiv „svojih“ bila pod posebnom prismotrom, ali je smogla snage da postigne šest golova.

Mogla je, doduše, da riješi pitanje pobjednika, ali joj je 27 sekundi prije kraja šut iz teške pozicije odbranila imenjakinja Tomašević.

“Drago mi je što je moja ekipa pobijedila. Nije viđen fenomenalan rukomet, ali smo se borile od početka do kraja i pokazale da da možemo da napravimo nevjerovatne rezultate u jednoj sezoni. Osvojile smo Ligu šampiona, potom srebro na Olimpijskim igrama, a sada smo u finalu Evropskog prvenstva. Čestitam Srbiji i želim joj da uzme bronzanu medalju. Hvala navijačima, koji su došli da nas podrže, samo se oni čuli u „Areni“. Od mene za njih veliko hvala, nevjerovatni su, za mene najbolji na svijetu”, rekla je Bulatovićeva na pres konferenciji nakon meča.

Knežević: Bile smo bolje za gol

Kada se oprostila Bojana Popović, mnogi su mislili da ni Budućnost ni Crna Gora neće moći da se oporavi.

Ali, Milena Knežević je dokazala da sa pravom nosi epitet nasljednice jedne od najboljih rukometašica svih vremena - djevojka sa brojem 90 je osam puta zatresla mrežu Srbije, a pogađala je kada je bilo najvažnije.

“Jako sam srećna što smo ušle u finale. Srbija je odlično igrala, dosta dobro nam je parirala, ali smo bile bolje za taj jedan gol i pobijedile. I ja mislim da imamo najbolje navijače, pozdravljam ih i pozivam da dođu u još većem broju da napune „Arenu“. Mislim da se sjutra sastaju dvije ekipe sa najboljom odbranom na prvenstvu, to će biti glavni faktor u finalu. Ko je bude bolje igrao, biće bliži zlatu”, istakla je Knežević.

Bonus video: