"Špijun” Klara Voltering

"Ovo je veoma specifičan meč za mene, ali će tokom 60 minuta jedina moja želja biti da pobijedimo. Poslije toga ću, naravno, držati palčeve Crnoj Gori i navijati da osvoji medalju.
4 komentar(a)
Klara Voltering, Foto: Www.eurohandball.com
Klara Voltering, Foto: Www.eurohandball.com
Ažurirano: 11.12.2012. 13:35h

Možda Klara Voltering večeras neće braniti večeras, jer joj je ulogu prve golmanke preotela odlična Katja Šilke, ali će kapitenka Budućnosti biti jedan od glavnih aduta selektora Njemačke Hajnea Jensena - 35-godišnji Danac se nada da ću mu Klara pomoći oko taktike i objasniti saigračicama od čega moraju da se paze.

"Klara će, naravno, biti uključena u pripremu meča. Još ne znam koji će golman početi utakmicu, a ako ona ne bude na golu siguran sam da će dati prave savjete Katji Šilke kako da zaustavi šuteve Crnogorki", rekao je Jensen.

U zanimljivoj priči za sajt Evropskog prvenstva, Voltering je poručila da će navijati da Crna Gora osvoji medalju.

"Ovo je veoma specifičan meč za mene, ali će tokom 60 minuta jedina moja želja biti da pobijedimo. Poslije toga ću, naravno, držati palčeve Crnoj Gori i navijati da osvoji medalju. Odlično se znamo, ali ne znam da li je prednost što sve one poznaju mene, ili što ja poznajem njih" rekla je Voltering, koja se kladila sa jednom od saigračica, a ulog je flaša crnogorskog vina.

Bonus video: