Bulatović prozvala Tadićija zbog nedostatka fer-pleja

"Gospodinu Tadićiju bih poručila da je fer-plej ponašanje da pruži ruku rivalu nakon meča", rekao je desni bek Olkima.
3 komentar(a)
Katarina Bulatović, Foto: Uroš Hočevar/EHF
Katarina Bulatović, Foto: Uroš Hočevar/EHF
Ažurirano: 08.12.2012. 01:34h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Vršac - Pres konferencija nakon utakmice između Crne Gore i Rumunije je imala zanimljiv tok. Na to je uticala Katarina Bulatović - djevojka koja je sa devet golova bila najbolja na terenu je prozvala selektora Rumunije Georgea Tadićija zbog nedostatka fer-pleja.

"Rumunija je odigrala najbolju utakmicu na šampionatu. Mi smo, s druge strane, veoma loše počeli, ali smo znale da odgovorimo. Vrlo smo srećne, jer nosimo četiri boda u Novi Sad i možemo da igramo bez opterećenja i ikakvog pritiska. A gospodinu Tadićiju bih poručila da je fer-plej ponašanje da pruži ruku rivalu nakon meča", rekao je desni bek Olkima.

Tadići je pokušao da se ispravi za kiks koji je napravio na terenu.

"Kad smo kod fer-pleja, želim na startu da čestitam protivniku. Igrao je sa više želje, rukometašice Crne Gore su znale šta treba da urade, igrale su preciznije u svim situacijama. Želim da čestitam i mojoj ekipi kako se borila, ali smo u drugačijim uslovima igrali dva poluvremena, jer smo se u drugom borili protiv mnogo faktora. Hvala navijačima, bodrili su nas na izvanredan način, a izvinjavam im se što im nismo ponudili više. Nadam se da ćemo u Novom Sadu igrati bolje, jer to možemo", rekao je 60-godišnji stručnjak.

Paula Ungureanu je prvi put branila u Srbiji, jer je bila na očevoj sahrani, ali je bila izvanredna. Srećom, nije spriječila zaustavila Crnu Goru na putu ka pobjedi.

"Hvala divnim navijačima, nosili su nas tokom svih 60 minuta. Žao mi je što im nismo donijelu pobjedu, ali smo se borile do posljednje sekunde. Nadam se da ćemo u glavnoj fazi igrati mnogo bolje. I, naravno, čestitke Crnoj Gori", rekla je Ungureanu.

Bonus video: