Delegati tražili odlaganje Skupštine RSCG jer su kasno dobili materijal

Predsjednica Skupštine Zorica Kovačević je bila iznenađena tom informacijom, zbog čega je prigovorila predsjedniku Upravnog odbora Zoranu Radojičiću
56 pregleda 0 komentar(a)
Zoran Radojičić, Predrag Bošković, Zorica Kovačević, Skupština RSCG, Foto: Luka Zeković
Zoran Radojičić, Predrag Bošković, Zorica Kovačević, Skupština RSCG, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 16.06.2018. 15:09h

Delegati Skupštine Rukometnog saveza Crne Gore su se skupili u podne u hotelu „Podgorice“ i saglasili se da moraju da se sastanu naredne sedmice.

Razlog je nestvaran - obiman materijal za sjednicu je objavljen u petak u 15.30 časova na sajtu RSCG, pa nije bilo vremena da ga dobro prouče.

Zbog toga su tražili odlaganje, što je predsjednica Skupštine Zorica Kovačević prihvatila i pomjerila je za sedam dana. Kovačevićeva je bila iznenađena tom informacijom, zbog čega je prigovorila predsjedniku Upravnog odbora Zoranu Radojičiću.

Po dnevnom redu je bilo predviđeno da se razmatra izvještaj o radu UO, da se raspravlja o završnom računu i izvještaju Nadzornog odbora o finansijskom poslovanju, specifikaciji programskih aktivnosti i o sistemu takmičenja za sezonu 2019/20.

U planu je bio i predlog izmjena i dopuna pravilnika o rukometnim takmičenjima, kao i rasprava o izvještaju direktora liga za sezonu 2017/2018.

Bonus video: