Radičević: Da prođemo mi i Budućnost

"Bez obzira na dva poraza u grupi, Budućnost je pokazala da će svima biti ozbiljan protivnik", rekla je za “Vijesti” Radičević
0 komentar(a)
Jovanka Radičević, Foto: Luka Zeković
Jovanka Radičević, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 21.11.2012. 13:11h

Drugu godinu zaredom, od kako je otišla iz Budućnosti, Jovanka Radičević u Ligi šampiona sa Đerom nalijeće na Budućnost.

Prošle sezone je to bilo u finalu, ove u Glavnoj rundi, a Đer i Budućnost sastaće se već u prvom kolu, u Mađarskoj.

"Radujem se što ću opet igrati pred publikom u “Morači” gdje sam počela svoju i gdje sam provela lijepe godine", prve su riječi Jovanke Radičević, desnog krila mađarskog šampiona.

Kako kaže, obje grupe u Glavnoj rundi su “zanimljive i biće neizvjesno do kraja”.

"Naše ambicije su kao i prošle godine, da idemo do samog kraja. Ljetos smo imale dvije promjene u sastavu, ali je gro igračica ostalo, tako da smo sada uigranije. Uz šest pobjeda u prvom dijelu Lige šampiona, igrale smo sve bolje i bolje. Ali, da ne pričam unaprijed, teren je najbolje mjerilo. Što se Larvika tiče, one su se pojačale, vratila se Gro Hamerseng, tako da su po meni jače. Bez obzira na dva poraza u grupi, Budućnost je pokazala da će svima biti ozbiljan protivnik. Randers je takođe jaka, iskusna ekipa. Ali eto, neka prođemo mi i Budućnost, to je najbolje", dodala je za “Vijesti” Radičević.

Bonus video: