Remi sa Portugalom, Crna Gora u četvrtfinalu sa Azerbejdžanom

Ženska kadetska rukometna reprezentacija Crne Gore remizirala je danas popodne sa Portugalom 17:17 (5:7, 6:3, 6:7), u posljednjoj utakmici grupne faze.
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.11.2012. 15:49h

Nakon četiri uzastopne, i maksimalne pobjede, ženska kadetska rukometna reprezentacija Crne Gore remizirala je danas popodne sa Portugalom 17:17 (5:7, 6:3, 6:7), u posljednjoj utakmici grupne faze.

Izabranice Milana Radovića su iz ovog meča osvojile dva boda, po jedan za konačan remi i dobijenu drugu trećinu, dok je Portugal osvojio tri boda, po jedan za konačan remi, te dobijene prvi i treću trećinu.

Protiv Portugala je Pavićević bila najefikasnija sa pet golova, Ramusović je dodala četiri, Malović tri, Ujkić dva, te Bulatović, Filipović i Jauković po jedan. Rajković je imala četiri odbrane, a Nenezić dvije.

Zahvaljujući ovom rezultatu, Portugal je sa 23 boda zauzeo prvo mjesto u grupnoj fazi, a Crna Gora drugo sa bodom manje.

U takozvanoj četvrtfinalnoj rundi, Crna Gora će sjutra (16.30 časova) igrati sa petoplasiranom selekcijom, Azerbejdžanom, od koga su naše kadetkinje već bile bolje u grupnoj fazi (36:7).

Sastaju se još Portugal – Kipar i Italija – Izrael.

U polufinale će se plasirati pobjednici tri četvrtfinalna meča i najbolja poražena selekcija.

Bonus video: