Iz Crne Gore bez posebnih zahtjeva za karte za Evropsko prvenstvo

"Najslabije prodaja karata ide u Beogradu, tako da je pitanje podrške našoj reprezentaciji dovedeno u pitanje. Kako sada izgleda, biće više navijača iz Norveške", rekao je Đurković
1 komentar(a)
Božidar Đurković i Velimir Marjanović, Foto: Beta
Božidar Đurković i Velimir Marjanović, Foto: Beta
Ažurirano: 14.11.2012. 16:32h

Generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije (RSS) Božidar Đurković izjavio je danas da je najslabija prodaja karata za Evropsko prvenstvo za rukometašice u Beogradu.

U grupi A u Beogradu su Srbija, Norveška, Ukrajina i Češka.

"Najslabije prodaja karata ide u Beogradu, tako da je pitanje podrške našoj reprezentaciji dovedeno u pitanje. Kako sada izgleda, biće više navijača iz Norveške", rekao je Đurković novinarima.

On je dodao da očekuje da će interesovanje za naredno Evropsko prvenstvo biti za 30 odsto slabije od onog u januaru kada su se na EP u Srbiji takmičile muške reprezentacije.

"Očekujemo oko 2.500, 2.000 mađarskih navijača po utakmici, dosta Makedonaca, Rumuna, kao i Skandinavaca - Norvežana, Danaca i Šveđana. Iz Crne Gore nismo imali posebnih zahtjeva za kartama, ali ima vremena", rekao je Đurković.

Prema njegovim rečima, bilo je malo vremena za pripreme takmičenja, međutim, nije bilo ni posebnih zahtjeva Evropske rukometne federacije (EHF).

Evropsko prvenstvo održaće se od 4. do 16. decembra u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Vršcu.

Crna Gora će igrati u grupi D, u Vršcu, sa Rusijom, Rumunijom i Islandom.

Bonus video: