Vujačić i Kažanegra sude utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo

Cetinjski artbitri Ivan Pavićević i Miloš Ražnatović dijeliće pravdu na prvom meču 3. kola Čelendž kupa estonske Polve i bjeloruskog SKA Minska, koji se igra 24. novembra i Polvi
0 komentar(a)
Ažurirano: 13.11.2012. 18:06h

Internacionalne iz Podgorice, Jelena Vujačić i Anđelina Kažanegra sudiće utakmicu grupe 4 kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2013. u Srbiji, između Azerbejdžana i Portugala, koja se igra 21. novembra Bakuu, saopšteno je iz Evropske rukometne federacije.

Cetinjski artbitri Ivan Pavićević i Miloš Ražnatović dijeliće pravdu na prvom meču 3. kola Čelendž kupa estonske Polve i bjeloruskog SKA Minska, koji se igra 24. novembra i Polvi.

Beranci Miljan Vešović i Novica Mitrović sudiće revanš meč 3. kola Kupa EHF između Benfike i Nanta, koji je na programu 1. decembra u Lisabonu.

Međunarodni delegat Nebojša Vujisić biće službeno lice Evropske rukometne federacije na prvoj utakmici 3. kola muškog Čelendž kupa koja se igra 24. novembra igra u Prištini, između Prištine i holandskog Eša.

Najzad, međunarodni delegat Radoš Rakočević je nominovan za revanš utakmicu 3. kola muškog Kupa EHF kupa, koja se igra 2. decembra u Mariboru igra između Maribora i Siska.

Bonus video: