Rukometaši Lovćena spremaju osvetu dželatu iz Beograda

"Ako odigramo stabilno u odbrani i golman Daskaloski bude na pravom nivou, mislim da možemo do pobjede", kaže Pero Milošević
52 pregleda 3 komentar(a)
Pero Milošević, Foto: Vesko Belojević
Pero Milošević, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 23.10.2012. 10:58h

San o plasmanu u Ligu šampiona rukometašima Lovćena raspršen je već na prvom koraku - u polufinalu kvalifikacionog turnira u Beogradu, Cetinjani su potpuno neočekivano poraženi od Sloge (25:23).

Mjesec i po nakon tog šoka u glavnom gradu Srbije, pulenima Pera Miloševića pruža se prilika za osvetu. Naime, prvak Crne Gore u 6. kolu SEHA lige večeras (18 časova) gostuje baš u Doboju. I u ovaj meč, baš kao i u onaj odigran 8. septembra u SC „Voždovac” na Banjici, Lovćen ulazi kao favorit.

Naime, šampion Bosne i Hercegovine je prikovan za dno tabele, jer je izgubio svih pet utakmica, dok su Igor Marković i drugovi savladali favorizovane Tatran Prešov (30:29) i Nekse (28:27), te remizirali sa Borcem u Banjaluci (28:28) i izgubili od Izviđača (31:27) i Metalurga (32:19).

"Taj poraz od Sloge jeste bio neočekivan, ali da se ne vraćamo stalno na njega. Brzo smo se oporavili i napravili veliko iznenađenje protiv silnog protivnika kakav je Tatran, potom smo imali pobjedu u džepu protiv Borca, a onda savladali i Nekse".

"Ako odigramo stabilno u odbrani i golman Daskaloski bude na pravom nivou, mislim da možemo do pobjede protiv tima koji je u drugačijem sastavu nego u Beogradu", kaže Milošević.

Cetinjani su sinoć, nakon 10 sati puta, stigli u Teslić, koji je 40-ak kilometara udaljen od Doboja. Odmah su odradili trening, a umor je ono što brine trenera „crvenih”.

"Bilo je nekih blažih prehlada, ali je to prošlost. Problem je što smo imali nekoliko dugih putovanja, nismo ni mogli da treniramo baš najbolje".

"Mislim, ipak, da ćemo biti blizu pobjede ako budemo izuzetno čvrsti u odbrani, jer bi nam to omogućilo lake golove. Ne bi valjalo da loše krenemo sa realizacijom, jer tada ekipi pada samopouzdanje", zaključuje Milošević.

Bonus video: