Lovćen ubjedljivo poražen od Metalurga

Nakon neuspjeha na startu u Ljubuškom od Izviđača, Cetinjani su večeras poraženi u Skoplju od Metalurga sa ubjedljivih 32:19 (14:8)
0 komentar(a)
Marković, Foto: Boris Pejović
Marković, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 17.10.2012. 18:55h

Rukometaši Lovćena doživjeli su drugi poraz u SEHA ligi – nakon neuspjeha na startu u Ljubuškom od Izviđača, Cetinjani su večeras poraženi u Skoplju od Metalurga sa ubjedljivih 32:19 (14:8).

Lovćen je upisao drugi poraz, a Metalurg treću pobjedu u regionalnoj ligi.

Malo je nedostajalo da Lovćen ponovi identičan rezultat iz Skoplja od prošle sezone – izabranici Pera Miloševića ponovo su primili 32 gola od Metalurga, ali su postigli dva više nego u oktobru prošle godine.

Sa samo dvije odbrane golmana od 34 šuta domaćih igrača, bez ijednog isključenja u odbrani, i uz samo jedan gol iz kontre (Igor Marković), bilo je nemoguće očekivati i pristojan poraz protiv ekipe koja blista i u Ligi šampiona (tri pobjede iz isto toliko mečeva).

Cetinjani su, interesantno, poveli 3:1 u 4. minutu, ali je Metalurg prvim vođstvom u 9. minutu (4:3) preuzeo stvari u svoje ruke i dominirao do kraja meča.

Najefikasniji u Lovćenu, sa po pet golova, bili su reprezentativci Stevan Vujović i Igor Marković, dok su na drugoj strani naefikasniji bili Naumče Mojsovski sa šest, te Zlatko Mojsoski i Miladin Kozlina sa po pet golova. Pivot Metalurga i crnogorske reprezentacije Mladen Rakčević postigao je tri gola iz četiri šuta.

Metalurg - Lovćen 32:19 (14:8)

Skoplje – Dvorana: "Autokomanda". Gledalaca: 720. Sudije: Gubica i Milošević (Hrvatska). Sedmerci: Metalurg 6 (5), Lovćen 5 (3). Isključenja: Metalurg 4 minuta.

Metalurg: Stanić (11 odbrana i sedmerac), Mitrevski (dvije odbrane i sedmerac), Rakčević 3, Levov, Vugrinec 1, Naumovski 1, Georgijevski, Kozlina 5, Manaskov 2, Mirkulovski 2, Z. Mojsovski 5, Doder, N.Mojsovski 6, Stoilov 1, Batinović 3, Alušovski 3.

Lovćen: Daskaloski (dvije odbrane), Abramović, Lipovina, Jovetić, Popović 1, I. Radović, Marković 5 (1), Vujović 5 (2), Pejović 2, Drašković, M. Radović 2, Perišić, Nikolić 1, Lasica, Grbović 3.

Bonus video: