Bošković: Vjerujem u ovu Budućnost

“Vjerujem da naš klub može ponoviti rezultat iz maja ove godine u narednom četvorogodišnjem ciklusu, jer da nije tako sigurno ne bih pristao da budem tu i dio ove priče”, kaže Bošković
59 pregleda 0 komentar(a)
Dragan Adžić i Predrag Bošković, Foto: Savo Prelević
Dragan Adžić i Predrag Bošković, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 04.10.2012. 17:34h

Novi-stari predsjednik aktuelnog prvaka Evrope Predrag Bošković, izjavio je za sajt Evropske rukometne federacije da Budućnost svakako zaslužuje kontinuitet rada i rezultata.

“Nadam se da to možemo obezbijediti u narednom periodu. Razmišljali smo dugo kako to i u kom sastavu obezbijediti i došli smo do zajedničkog rješenja da nastavimo gdje smo stali uz neminovne promjene u organima upravljanja i rukovodjenja”, rekao je Bošković.

Bošković je u srijedu veče, na sjednici Upravnog odbora kluba, dobio jednoglasnu podršku za novi četvorogodišnji mandate.

“Vjerujem da naš klub može ponoviti rezultat iz maja ove godine u narednom četvorogodišnjem ciklusu, jer da nije tako sigurno ne bih pristao da budem tu i dio ove priče”, dodao je Bošković.

Bošković je u decembru 2006. godine na mjestu predsjednika naslijedio Budimira Stanišića, a tokom njegovog mandata podgorički klub je 2010. godine osvojio Kup kupova, tri puta je uzastopno bio pobjednik Regionalne lige (2010, 2011, 2012), a najveći uspjeh ostvario je 13. maja ove godine, kada se Budućnost, konačno, domogla titule prvaka Evrope, nakon trijumfa u finalu protiv mađarskog Đera.

“Biće mnogo teže nego do sada ali se izazova nikada nijesmo plašili. U novu sezonu ulazimo sa novim mladim sastavom koji će biti okosnica nove Budućnosti u ovom četvorogodišnjem ciklusu. Vjerujem u ovu Budućnost zato sam i tu dio nje”, zaključio je Bošković.

Bonus video: