Nova generacija na početku

Adžić će nasamo razgovarati sa igračicama koje ne nose dres najtrofejnijeg crnogorskog kluba - Katarinom Bulatović, Anom Đokić, Sonjom Barjaktarović, Marijom Jovanović, Jovankom Radičević
2 komentar(a)
rukometašice Crne Gore, Foto: Beta AP
rukometašice Crne Gore, Foto: Beta AP
Ažurirano: 01.10.2012. 09:19h

Bojana Popović i Maja Savić su otišle u legendu, rukometna reprezentacija Crne Gore bez dva velikana kreće u novi ciklus.

Nepuna dva mjeseca nakon osvajanja olimpijskog srebra, „crvene” će se danas okupiti u „Morači”, na početku EHF nedjelje. I na novom početku...

Selektor Dragan Adžić zakazao je sastanak za 17.30 časova, nakon kojeg će trenirati samo one djevojke koje nisu igrale utakmicu za vikend. A to su samo rukometašice Budućnosti.

Prije tog zajedničkog sastanka, Adžić će nasamo razgovarati sa igračicama koje ne nose dres najtrofejnijeg crnogorskog kluba - Katarinom Bulatović, Anom Đokić, Sonjom Barjaktarović, Marijom Jovanović, Jovankom Radičević...

Najvažniji će, svakako, biti razgovor sa Bulatovićevom, koja je nakon Olimpijskih igara najavila da će se oprostiti od nacionalnog tima, a onda prije nekoliko dana poručila da će prvo popričati sa selektorom, pa onda donijeti konačnu odluku.

Reprezentacija će prvi trening u kompletnom sastavu odraditi sjutra ujutro (9.30), a za srijedu je planiran odlazak u Ohrid preko Albanije.

„Crvene” će u gradu na obali poznatog jezera odigrati dva prijateljska meča sa Makedonijom, a kući kreću u petak veče.

Debitantkinje na spisku su mlada golmanka Bisera Katarina Perović, koja je blistala na Svjetskom prvenstvu za juniorke, kao i Andrea Klikovac, desni bek skopskog Vardara.

Spisak

Golmani

Sonja Barjaktarović (Rostov, Rusija)

Marina Vukčević (Budućnost)

Katarina Perović (Biseri)

Krila

Jovanka Radičević (Đer, Mađarska)

Radmila Miljanić (Budućnost)

Majda Mehmedović (Budućnost)

Biljana Pavićević (Budućnost)

Pivoti

Suzana Lazović (Budućnost)

Ana Đokić (Rostov)

Sara Vukčević (Erd, Mađarska)

Bekovi

Marija Jovanović (Olkim, Rumunija)

Katarina Bulatović (Olkim, Rumunija)

Sandra Nikčević (Alkoa, Mađarska)

Milena Knežević (Budućnost)

Anđela Bulatović (Budućnost)

Ana Radović (KIF Vejen, Danska)

Jasna Tošković (Isi, Francuska)

Andrea Klikovac (Vardar, Makedonija)

Bonus video: