Vuk Milošević u Teramu

"Uslovi koje sam dobio su više nego dobri, rekao bih i da je atmosfera u klubu odlična", kaže sin Pera Miloševića
0 komentar(a)
Vuk Milošević, Foto: Privatna arhiva
Vuk Milošević, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 27.09.2012. 12:58h

Bivši igrač Budvanske rivijere i Lovćena, Vuk Milošević, potpisao je nedavno ugovor sa italijanskim prvoligašem Teknoeletronikom iz Terama.

Sin našeg proslavljenog trenera Pera Miloševića odigrao je već jednu utkamicu sa novom ekipom i ostavio veoma dobar utisak - postigao je čak 12 golova.

"Dobio sam dobru ponudu i mislim da sam napravio pravi potez što ću karijeru za sada nastaviti u ovom italijanskom klubu. Radi se o mladoj ekipi, koja ima velike ambicije za ovu sezonu, jer je plan da se uđe u plej-of".

"Uslovi koje sam dobio su više nego dobri, rekao bih i da je atmosfera u klubu odlična. Ono što je najvažnije, ako nastavim kao što sam i počeo, mislim da ću imati dosta prostora za igru", kaže Milošević.

Mladi srednji bek, osim za crnogorske klubove Budvansku rivijeru i Lovćen, igrao je i za više španskih klubova - Teukro, Alhesiras i Badahos, te za katarsku Al Garafu.

U Teramo je stigao i na preporuku Zorana Abramovića, pomoćnika Pera Miloševića u Lovćenu, koji je 1997. godine igrao u tom klubu.

Bonus video: