Bojana Popović sportska direktorica Budućnosti

Do starta Lige šampiona znaće se da li će djevojka koja je šest puta bila klupski prvak Evrope stalno biti uz Dragana Adžića.
208 pregleda 9 komentar(a)
Bojana Popović, Foto: Boris Pejović
Bojana Popović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 25.09.2012. 22:15h

Na klupi Budućnosti u Danilovgradu večeras je bilo jedno poznato lice - Bojana Popović.

Legendarna rukometašica, koja je u finalu Olimpijskih igara u Londonu završila karijeru, nova je sportska direktorica najtrofejnijeg crnogorskog kluba.

"Ponosni smo što je Bojana tu, na funkciji sportskog direktora, a kao što znate prijavljena je za Ligu šampiona. Ako odluči da prekine „igračku penziju“, naravno da će biti mjesta za nju i na terenu", istakao je Predrag Bošković, predsjednik ŽRK Budućnost, a objavljeno na sajtu podgoričkog kluba.

Do 13. oktobra, kada na startu Lige šampiona "plave" u "Morači" dočekuju Zvezdu iz Zvenigoroda, znaće se da li će djevojka koja je šest puta bila klupski prvak Evrope stalno biti uz Dragana Adžića.

U svakom slučaju, njeni savjeti mogu da budu i te kako korisni.

Tako je bilo i meču sa Jagodinom - nakon kratke pauze, koju je provela u razgovoru sa dojučerašnjom saigračicom, Milena Knežević je počela da igra fenomenalno.

Budućnost prošle sezone nije imala sportsku direktoricu, jer je Anica Đurović nakon porođaja ostala u Italiji, odakle joj je suprug.

Bonus video: