Da nastave u ritmu iz Skoplja

"Ako ne shvatimo ozbiljno Jagodinu, možemo imati problema sa njima. Što bolje uđemo u meč, biće nam lakše", dodaje Milena, uz napomenu da je ekipa kompletna za ovaj duel
0 komentar(a)
Budućnost - Jagodina, Foto: Zoran Đurić
Budućnost - Jagodina, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 25.09.2012. 07:28h

Rukometašice Budućnosti večeras (19 časova) protiv Jagodine žele da bilans kod kuće u Regionalnoj ligi ostane “u plusu”. Nakon pobjeda protiv Metalurga i Lokomotive, ali i poraza od Podravke, izabranice Dragana Adžića protiv vicešampiona Srbije računaju na nova dva boda, posebno nakon veoma dobre i angažovane igre i pobjede u Skoplju protiv Vardara…

"Moramo na nastavimo u istom ritmu, kao što smo igrale protiv Vardara, jer se spremamo za start Lige šampiona, što nam je najvažnije ove sezone. Svaka utakmica u Regionalnoj ligi nam je važna sa te strane, pa i ova", kaže za „Vijesti“ srednji bek Podgoričanki Milena Knežević.

Budućnost će Jagodinu dočekati u Danilovgradu, kao što je bio slučaj sa Lokomotivom i Metalurgom (poraz od Podravke dogodilo se u Baru). Jagodina je do sada odigrala samo jedan meč u Regionalnoj ligi, i izgubila ga u gostima od Podravke (32:25).

"Ako ne shvatimo ozbiljno Jagodinu, možemo imati problema sa njima. Što bolje uđemo u meč, biće nam lakše", dodaje Milena, uz napomenu da je ekipa kompletna za ovaj duel.

Budućnost je u nedjelju dobila sve rivala u grupi D Lige šampiona, kao što se i očekivalo protivnici aktuelnog prvaka Evrope, osim njemačkog Tiringera, su danski Viborg i ruska Zvezda.

"Po meni, imamo jednu od najtežih grupa u Ligi šampiona, ali mislim da sve protivnike možemo da namučimo, da igramo sa njima. Ali, sve su teo velike, jake ekipe, sa velikim igračicama, dok smo mi potpuno promijenile i podmladile tim. Ali, nikad se ne zna", zaključila je Milena Knežević.

Bonus video: