Katarina Bulatović: Prvo ću pričati sa selektorom

"Problem koji imam sa tetivom je i razlog zašto sam rekla da neću više da igram za reprezentaciju. Kada popričam sa selektorom, znaću nešto više da vam kažem", rekla je Bulatović
13 komentar(a)
Ženska reprezentacija, Foto: Vesko Belojević
Ženska reprezentacija, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 23.09.2012. 10:11h

Iako se nakon Londona oprostila od dresa reprezentacije Crne Gore, Katarina Bulatović, trenutno najbolji desni bek planete, našla se na spisku selektora Dragana Adžića za "EHF nedjelju", od 1. do 8. oktobra. Adžić je za "Vijesti" kazao da su "ljudi iz Saveza kontaktirali sve djevojke i da očekuje da će se sve odazvati pozivu".

Katarina Bulatović je za „Vijesti“ potvrdila dolazak u Podgoricu u vrijeme „EHF nedjelje“, ali nije i da će igrati za reprezentaciju.

"O svemu bih prvo voljela da pričam sa selektorom Adžićem, pa tek onda sa novinarima. Jedno je sigurno, a to je da ću doći da vidim djevojke i da se javim na poziv jer sam na spisku. O ostalom ćemo vidjeti kasnije. Imam puno problema sa tetivom i jedino vrijeme kada mogu malo da je zaliječim je sad. Problem koji imam sa tetivom je i razlog zašto sam rekla da neću više da igram za reprezentaciju. Kada popričam sa selektorom, znaću nešto više da vam kažem", rekla je Katarina i nastavila:

"Jedino što mi sad ne treba je mijenjanje podloge opet. Treba mi da zaliječim tetivu prije početka Lige šampiona".

Inače, novi desni bek rumunskog Olkima je zadovoljna u novom klubu. Međutim, već nekoliko nedjelja priča se da Olkim ima finansijskih problema, da nije zaokružio finansijsku konstrukciju za narednu sezonu, u kojoj očekuje da sa “drim timom” pokori i Evropu.

Zbog toga se sve češće čuju informacije da bi Olkim, u slučaju da ne nađe potrebna sredstva da zaokruži budžet, mogao i da raspusti sjajnu ekipu…

"Za sad smo plate dobili, a dokle će tako biti, ne znamo. Nadamo se da će sve biti u redu. Mi se spremamo za Ligu šampiona punom parom", zaključila je Katarina Bulatović.

Bonus video: