Jovetić: Tatran je favorit

"Oni su favoriti u ovom meču, ali mi moramo da damo sve od sebe da ostvarimo najbolji mogući rezultat", zaključio je Jovetić, koji je lani na meču sa Tatranom postigao pet golova
0 komentar(a)
Marko Jovetić, Foto: Vesko Belojević
Marko Jovetić, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 22.09.2012. 12:56h

Nakon što je prije dva dana, konačno, uključena struja u cetinjsku dvoranu, poslije mjesec dana rada uglavnom u prijepodnevnim ili ranim popodnevnim satima, dok ima svjetlosti, čini se da se u redovima Lovćena i povratio dio dobre atmosfere, koja je dosta narušena sa tri poraza na startu sezone (dva u Beogradu, na kvalifikacionom turniru za Ligu šampiona i u Ljubuškom, na startu SEHA lige). Ekipa Pera Miloševića je imala priliku da dva dana trenira.

"Nadam se da će nas sada ogrijati i sunce poslije ove struje", uz osmjeh je kazao srednji bek Cetinjana Marko Jovetić, misleći, naravno, i na rezultate Lovćena.

Priliku da upišu prvi pozitivan rezultat ove sezone Cetinjani imaju večeras pred svojim navijačima. Problem je, međutim, što im u goste stiže jedna od najjačih ekipa lige, slovački prvak Tatran, koji je prošle sezone bio četvrti nakon fajnl-fora, a drugi po završetku ligaškog dijela SEHA lige.

"Kako je ono izgledalo u Beogradu, mislim da smo malo popravili igru u Ljubuškom, ali opet to nije ono što nas zadovoljava. Ali, ide na bolje, pa se nadam da će i utakmica protiv Tatrana pokazati napredak i da ćemo krenuti da se vadimo iz krize u koju smo upali. Nažalost, prati nas peh sa povredama, Stevan Vujović i Nemanja Grbović još nijesu sanirali povrede, ali nadam se da će i oni moći da stisnu zube i da ćemo na kraju ostvariti pozitivan rezultat", dodaje Jovetić.

Interesantno, Lovćen je i u prvom izdanju SEHA lige prvi meč kod kuće igrao protiv Tatrana, tada odmah u prvom kolu. S obzirom na to da im je odložen meč prvog kola sa Metalurgom, i Slovaci će prvi meč u sezoni, kao lani, imati na Cetinju, kada su slavili sa ubjedljivih 12 golova razlike (37:25).

"Sa njima smo igrali prvu utakmicu i tada su nas pregazili. Tatran je odlična ekipa i bića jako teško sa njima, jer igraju jako brzo, a imaju i dosta visokih igrača, dosta reprezentativaca Slovačke. Oni su favoriti u ovom meču, ali mi moramo da damo sve od sebe da ostvarimo najbolji mogući rezultat", zaključio je Jovetić, koji je lani na meču sa Tatranom na Cetinju postigao pet golova.

Utakmica na Cetinju počinje u 18 časova. Ulaz je slobodan.

Bonus video: