Lajpcig bolji od Isija

Pobjedom njemačkog Lajpciga nad domaćim Isijem sa 21:16 (14:10), večeras je u Parizu počeo vajld kard kvalifikacioni turnir za Ligu šampiona, na kojem učestvuje još i ruska Zvezda
0 komentar(a)
Lajpcig - Isi, Foto: Hc-leipzig.de
Lajpcig - Isi, Foto: Hc-leipzig.de
Ažurirano: 21.09.2012. 22:19h

Pobjedom njemačkog Lajpciga nad domaćim Isijem sa 21:16 (14:10), večeras je u Parizu počeo vajld kard kvalifikacioni turnir za Ligu šampiona, na kojem učestvuje još i ruska Zvezda.

Pobjednik ovog turnira biće rival rukometašica Budućnosti i grupi 1 LŠ.

Najefikasnija u njemačkom timu bila je Karolina Kudlac sa šest golova, Natali Osburg sa pet golova. U poraženom timu najbolja je bila Mariam Sinjate sa devet golova. Crnogorska reprezentativka Jasna Tošković nije se upisala u listu strijelaca.

Danas (16 časova) igraju Zvezda i Lajpcig, dok se u nedjelju (12) sastaju Isi i Zvezda.

Turnir u Parizu u subotu i nedjelju praće i trener Budućnosti Dragan Adžić.

Na kraju vikenda biće poznat i drugi rivala Budućnosti iz kvalifikacija, a to će biti pobjednik grupe 1, u kojoj su Viborg, Bera Bera, Bril i poljski Vistal, u kojem igra bivša crnogorska reprezentativka Nataša Krnić. Favorit je Viborg.

Još tri crnogorske reprezentativke, bivše igračice Budućnosti boriće se za plasman u Ligu šampiona. Sonja Barjaktarović i Ana Đokić će sa ruskim Rostovom igrati u grupi 3 sa Klužom, Zaječarom i Muratpasom, dok će Ana Milačić u dresu Metalurga u grupi 1 igrati sa Bjasenom, Bukstehuderom i Dalfsenom.

Bonus video: