Stigla struja, Lovćen u subotu sa Tatranom

Time je spriječena bruka da se u subotu na Cetinju ne odigra meč drugog kola SEHA lige između Lovćena i slovačkog Tatrana iz Prešova.
0 komentar(a)
Rukometaši Lovćena, Foto: Saša Jončić
Rukometaši Lovćena, Foto: Saša Jončić
Ažurirano: 21.09.2012. 12:58h

Da li je i ko izmirio dio duga prema elektrodistribuciji (tražila je 15 hiljada od ukupno 50 hiljada duga, adresiranog na SC “Lovćen”, rukometni i košarkaški klub Lovćen koji su dugo godina gazdovali dvoranom), nije nam poznato, tek cetinjska dvorana je juče dobila struju nakon skoro mjesec dana “mraka”.

Time je spriječena bruka da se u subotu na Cetinju ne odigra meč drugog kola SEHA lige između Lovćena i slovačkog Tatrana iz Prešova.

Slovaci su, inače, još juče ujutro autobusom stigli na Cetinje. Planirali su prvo kraći boravak na primorju i kupanje u moru, ali je nevrijeme pokvarilo taj program, pa su produžili za Cetinje, i već od 11 časova odradili prvi trening, potom od 18 i drugi.

U ekipi bivšeg člana šabačkih “vanzemaljaca” iz Metaloplastike, Đorđa Rašića, koji je nekada bio i trener rukometašica Budućnosti, već drugu sezonu igra crnogorski reprezentativac, lijevi, srednji bek Žarko Pejović. Osim 26-godišnjeg Mojkovčanina, bivšeg igrača Vardara, Budućnosti, Crvene zvezde, Vest Viena i Mojkovca, u Tatranu sa ovih prostora igra i srpski golman Svetislav Verkić.

Lovćen privodi kraju pripreme za prvi meč kod kuće u ovoj sezoni, nakon tri poraza u gostima (dva u Beogradu, u kvalifikacijama za Ligu šampiona, od Sloge i Porta, i u Ljubuškog od Izviđača, na startu SEHA lige). Pod znakom pitanje je nastup Stevana Vujovića, koji je u Ljubuškom zaradio povredu palca desne, šuterske ruke.

Ulaz za subotnju utakmicu, koja počinje u 18 časova, je slobodan.

Bonus video: