Adžić: Dobili smo ono što nam je trebalo

"Odradili smo neke stvari koje će nam trebati u Ligi šampiona protiv ruske Zvezde, ako za vikend prođe kvalifikacije", rekao je za „Vijesti” Adžić
2 komentar(a)
Dragan Adžić, Foto: Vesko Belojević
Dragan Adžić, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 20.09.2012. 10:19h

Za razliku od meča sa Podravkom, posebno zbog prvog poluvremena, trener rukometašica Budućnosti Dragan Adžić zadovoljan je nakon trijumfa nad Vardarom (26:21) u Regionalnoj ligi, naročito zbog boljeg pristupa igri i odigranoj odbrani.

"Vardar je dobar protivnik, sa dobrim ruskim golmanskim parom. Suslina je jedan od najboljih golmana, možda, u istoriji, a Sedojkina je branila i u Budućnosti, branila je kvalitetno i u reprezentaciji i Zvezdi. Tu su i dvije kvalitetne srpske reprezentativke, Dmitrović i Lojpur, i još pet-šest mladih Ruskinja koji igraju tipičan ruski rukomet. Dobili smo, dakle, ono što nam je bilo najvažnije, da imao jak sparing. Odradili smo neke stvari koje će nam trebati u Ligi šampiona protiv ruske Zvezde, ako za vikend prođe kvalifikacije", rekao je za „Vijesti” Adžić.

Šef stručnog štaba podgoričkog kluba dodaje da su djevojkeimale bolji odnos od starta nego što je to bilo protiv Podravke.

"Igrale su kvalitetnu odbranu svih 60 minuta i to je ono što nama vrlo bitno. Dali smo 13 golova iz kontranapada, a nijesmo primili nijedan od iz takvih akcija. To su neke stvari na kojima radimo, i drago mi je da su djevojke to ispoštovale - dodao je Adžić

Budućnost je otpor rivala slomila u 37. minutu.

"Tada smo prešli na zonu 5-1 (sa 6-0, prim.a.) i u narednih pet-šest minuta smo dali nekoliko lakih golova, iz dobre odbrane, i tu smo, praktično, prelomili meč", dodao je Adžić, koji će za viked boraviti u Parizu i pratiti vajld kard turnir kvalifikacija za Ligu šampiona, gdje će se domaći Isi, ruska Zvezda i njemački Lajpcig igrati za prvo mjesto, koje vodi u grupu Budućnosti.

Bonus video: