Milošević: Poraz od Sloge je ostavio traga

“Nijesmo imali snage da pobijedimo jednog vrlo kvalitetnog protivnika”, dodao je Milošević.
116 pregleda 2 komentar(a)
Pero Milošević, Foto: Savo Prelević
Pero Milošević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.09.2012. 21:21h

Iako nijesu uspjeli da sa svojim ekipama ostvare cilj i plasiraju se u finale, trenerima Lovćena i Porta, Peru Miloševiću i Ljubomiru Obradovića nije nedostajalo smisla za humor na konferenciji za novinare nakon meča.

“Prednost dajem starijem kolegi”, rekao je Milošević.

“Pitanje je ko je stariji, ja mislim da je Pera stariji par godina", uz osmjeh je odgovorio Obradović.

“Stariji je Ljubo dosta”, nije se dao Milošević, inače pet godina mlađi od kolege.

Onda se prešlo na komentar utakmice...

“Utakmica nije obilovala onim žarom koji smo očekivali i mi i Lovćen. To je posljedica naših poraza u polufinalu, jer sam ja očekivao da ćemo sa Lovćenom igrati finale. Međutim, ta očekivanja se nijesu obistinila. Mi smo se bolje snašli u ovoj utakmici, i uspjeli smo da pobijedimo u jednom, praktično, prijateljskoj utakmici, možda i za oko dosta lijepoj”, rekao je Obradović.

Milošević je rekao da je bilo teško igrati ovu utakmicu, pošto su se obje ekipe nadale finalu.

“Poraz od Sloge je dosta ostavio traga na moju ekipi, čak smo u prvih 20 minuta pomislili da smo se i vratili, jer je odbrana ličila na nešto. Da smo protiv Sloge tako počeli meč u odbrani, temperamentno i jako kako znamo da odigramo, vjerovatno bismo igrali finale. Prilaz meču je bio dobar, ali smo u finišu prvog poluvremena napravili tri-četiri greške, i Porto je odlična ekipa koja to kažnjava sa kontrama i na odmoru je imala četiri razlike. U nastavku smo kolega Obradović i ja probali mlađe igrače, koji su imali manju minutažu, dali šansu svima”, rekao je Milošević.

Strateg Lovćena je istakao da je u nastavku, kada je vidio da Lovćen ne može do pobjede, htio da “sačuva neke igrače, posebno Grbovića, koji je igrao povrijeđen”.

“Nijesmo imali snage da pobijedimo jednog vrlo kvalitetnog protivnika. Bitno je sada podići ekipu, okrijepiti je, da kroz SEHA ligu podižemo formu i da igramo dobro kao prošle sezone”, dodao je Milošević.

Bonus video: