Milošević: Nijesam prepoznao igrače

"Napravićemo analizu, a sada treba dići ekipu, u istoj situaciji je i Porto, ali to sport, idemo dalje", rekao je Milošević
87 pregleda 5 komentar(a)
Pero Milošević, Foto: Savo Prelević
Pero Milošević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.09.2012. 02:18h

Nakon poraza od Sloge (23:25), u polufinalu kvalifikacionog turnira, trener Lovćena Pero Milošević čestitajući Slogi priznao je da se ekipa iz Doboja bila bolja.

„Mi nijesmo ličili na Lovćen iz prve polovine ove godine, naročito u fazi odbrane. Jednostavno, nijesam prepoznao moje igrače, nijesmo imali potrebnu agresivnost u odbrani, gdje smo padali najmanje pet-šest puta, što nam se nije dogodilo u posljednjih 10 utakmica SEHA lige. Ne znam da li je u pitanju bio grč“, rekao je Milošević.

Pošto je Sloga dovela nekoliko igrača, Milošević ističe da su se u cetinjskom klubu „nadali da Sloga za mjesec i po dana neće uspjeti sve da uklopi“.

„Dok smo mi imali praktično isti sastav, sa Grbovićem koji je igrao samo drugo poluvrijeme. Ponosan sam na momke kako su igrali do ovog meča, ali protiv Sloge, zaista, u fazi napada i odbrane, nijesmo bili pravi. Kada smo imali šansu da se vratimo, mašili smo kontre i zicere“, dodaje Milošević.

Strateg Cetinjana stiče da slijedi analaziza, ali prije toga i današnji meč za treće mjesto sa Portom. (17 časova).

„Napravićemo analizu, a sada treba dići ekipu, u istoj situaciji je i Porto, ali to sport, idemo dalje. Mislim da ćemo kolega Obradović i ja uspjeti da motivišemo igrače, da to bude dobra utakmica“, zaključio je Milošević.

Aleksandar Dugić, trener Sloge je podsjetio da mu je ekipe „kompletno nova, da je imala nekih kadrovskih problema prije dolaska u Beograd, i da je igrala bez klasičnog pivota, igrača koji je na duboke zone trebao da bude jedan od nosilaca igre“.

„Međutim, igrači su pružili maksimum u ovom trenutku, i riješili smo meč u našu korist. Jedina zamjerka igračima jeste što kada vode četiri ili pet razlike nemaju vjere i iskustva da prelome utakmicu na vrijeme i da meč privedemo mirno kraju. Ali to je rezultat nedostatka međunarodnih utakmica, i zbog pobjede im sve opraštam“, rekao je Dugić.

Bonus video: