Mustafa gost Opštine Bar

"Zaista sam zadovoljan kako takmičenje protiče do sada i pokazali ste da umijete da budete dobar domaćin. To nije samo moj utisak, već i šefova svih delegacija", kaže Mustafa
1 komentar(a)
Ažurirano: 24.08.2012. 09:58h

Nakon sjajno organizovanog Svjetskog prvenstva za kadetkinje u Podgorici i Baru, i dana pauze koji je uslijedio pred mečeve doigravanja za plasman, predsjednik Svjetske rukometne federacije (IHF) Egipćanin Hasan Mustafa juče je posjetio i Opštinu Bar.

Na sastanku koji je upriličen sa čelnim ljudima ovog primorskog grada on je istakao zadovoljstvo dosadašnjim tokom šampionata i svim onim što je urađeno.

"Zaista sam zadovoljan kako takmičenje protiče do sada i pokazali ste da umijete da budete dobar domaćin. To nije samo moj utisak, već i šefova svih delegacija sa kojima sam imao prilike da razgovaram".

"Posjedujete dobru infrastrukturu, organizacione sposobnosti i ljude koji su tu da pomognu na svakom koraku. Ne sumnjam da će i sama završnica proteći u najboljem redu, a iskreno vjerujem da u narednom periodu Crnu Goru očekuje takmičenje još višeg ranga", rekao je Mustafa.

Predsjednik Opštine Bar Žarko Pavićević zahvalio se na lijepim riječima i istakao da je grad Bar i ovoga puta pokazao da može da bude dobar domaćin brojnih sportskih nadmetanja.

"Kada ste prije šest mjeseci boravili u prvoj zvaničnoj posjeti pred početak rukometnog turnira i tada smo istakli da ćemo spremno dočekati jedno ovako veliko organizaciono iskušenje. Šest mjeseci kasnije, nakon polovine odigranog šampionata, vaše riječi su potvrda da smo u tome i uspjeli", istakao je prvi čovjek barske Opštine.

Bonus video: