Stevan Vujović u Lovćenu

"Mislim da ću se u Lovćenu dobro spremiti za reprezentaciju za Svjetsko prvenstvo u januaru", kazao je „Vijestima” Vujović.
364 pregleda 1 komentar(a)
Stevan Vujović, Foto: Beta AP
Stevan Vujović, Foto: Beta AP
Ažurirano: 15.08.2012. 22:16h

Lovćen je dobio četvrto i najveće pojačanje ovog ljeta – paraf na jednogodišnji ugovor danas je stavio reprezentativac, srednji bek Stevan Vujović, koji se tako vraća u rodno Cetinje, ali ne i u matični klub.

Vujović je, naime, ponikao u Cepelinu kod Miška Popovića, odakle je 2007. godine otišao u skopski Vardar.

Kako kaže, učešće Lovćena u kvalifikacijama za Ligu šampiona i predstojeće Svjetsko prvenstvo u Španiji bili su glavni najveći motiv da prihvati ponudu Lovćena.

"Iako sam planirao da idem u inostranstvo u neku od jačih liga, u jači klub, finansijska kriza je nametnula da se moram vratiti, ali svakako na moje zadovoljstvo da pomognem Lovćenu. Mislim da ću se u Lovćenu dobro spremiti za reprezentaciju za Svjetsko prvenstvo u januaru", kazao je „Vijestima” Vujović.

Vujović ističe da će Lovćen u konkurenciji dobojske Sloge, Partizana i portugalskog Porta ići na prolaz u Ligu šampiona.

"Ne znam kakve su ekipe Porto i Partizan, jer su u fazi kompletiranja sastava, dok je Sloga dovela dva, tri nova igrača, iskusna. Mislim da su sve četiri ekipe otprilike ravnopravne. Ko se bude više borio i bolje snašao, taj će proći u Ligu šampiona", dodao je Vujović, koji je osim Cepelina i Vardara u dva navrata, posljednji put prošle sezone, nosio i dres Crvene zvezde i španske Antekjere.

Prije Vujovića, Lovćen su pojačali makedonski golman Zlatko Daskalovski, srednji bek Bogdan Nikolić i pivot Ivan Radović.

Bonus video: