Drašković i Perišić ostaju na Cetinju

"Imao sam ponuda iz inostrastva, ali sam, ipak, odlučio da ostanem još godinu zbog kvalifikacija za Ligu šampiona i činjenice da je ostao trener Pero Milošević", kaže Drašković
87 pregleda 0 komentar(a)
Marko Drašković, Foto: Vesko Belojević
Marko Drašković, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 27.07.2012. 13:39h

Bekovska linija Lovćena polako se kompletira – nakon desnog beka Vladana Lipovine i lijevog beka Gorana Lasice, juče su se na novu jednogodišnju vjernost obavezali lijevi i desni bek, reprezentativci Marko Drašković i Ivan Perišić.

"Imao sam ponuda iz inostrastva, ali sam, ipak, odlučio da ostanem još godinu zbog kvalifikacija za Ligu šampiona i činjenice da je ostao trener Pero Milošević. Jer, mislim da će mi još jedna sezona rada sa Miloševićem dobro doći", kaže za “Vijesti” Marko Drašković, već osam godina član prvog tima cetinjskog kluba.

Drašković ističe da je rano da govori o šansama Lovćena na kvalifikacionom turniru za Ligu šampiona, koji se 8. i 9. septembra igra u Beogradu. Cetinjani u polufinalu igraju sa Slogom iz Doboja, u drugom polufinalu se sastaju Partizan i Porto. Samo pobjednik turnira ide u Ligu šampiona…

"O tome bih mogao konkretnije kada budemo kompletirali ekipu", dodao je Drašković.

Osim trenera Miloševića i četvorice bekova, vjernost Lovćenu obnovili su lijeva krila, kapiten Igor Marković i Milan Popović, pivot Andrija Pejović i golman Vladan Abramović.

Odgovor na ponudu Lovćena treba da daju pivot Nemanja Grbović, srednji bek Marko Jovetić, lijevi bek Vuk Latković i desno krilo Mirko Radović.

Klub su napustili golman Nebojša Simić, pivot Nikola Marković, srednji bek Vladimir Stanković i desno krilo Draško Kaluđerović.

Kako je saopštio sportski direktor Željko-Ziko Petričević, Lovćen pregovara sa “jednim bekom i jednim desnim krilom iz okruženja”.

Bonus video: