U Lovćenu još ne znaju u kojem će sastavu nastupiti u Beogradu

Iz prijestonice ne stižu optimistične informacije po pitanju obezbjeđivanja finansijskih sredstava za narednu sezonu,
0 komentar(a)
Rukometaši Lovćena, Foto: Boris Pejović
Rukometaši Lovćena, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 18.07.2012. 08:33h

Kao što se i očekivalo, Partizan će biti domaćin grupe 1 u kvalifikacijama za Ligu šampiona za rukometaše.

Beogradski klub je, naime, potvrdio da će iskoristiti pravo na organizaciju ovog turnira, koje je 3. jula dobio žrijebom u Beču, u sjedištu Evropske rukometne federacije. Crnogorski šampion će, tako, definitivno u glavnom gradu Srbije tražiti šansu za prolaz u grupnu fazu LŠ.

Problem je, međutim, što u cetinjskom klubu još uvijek ne znaju u kakvom će sastavu nastupiti u kvalifikacijama, pošto je većini igrača iz prve postave istekao ugovor (golman Nebojša Simić je već napustio klub), kao i treneru Peru Miloševiću.

Niko sa njima još nije obavio razgovor po pitanju nastavka saradnje, a vremena je sve manje. Do 1. avgusta, naime, Lovćen mora da prijavi igrače za kvalifikacije.

Iz prijestonice, koja je obezbijedila obavezni depozit od 25 hiljada eura za učešće u kvalifikacijama za LŠ, ne stižu optimistične informacije po pitanju obezbjeđivanja finansijskih sredstava za narednu sezonu, pa je jedini osvajač duple krune u nezavisnoj Crnoj Gori u nezavidnoj situaciji.

Ova nedjelja bi trebalo da da konkretne i definitivne odgovore na pitanje da li će Lovćen na megdan Slogi, u polufinalu kvalifikacionog turnira za LŠ, sa timom koji će moći da se bori za finale i prolaz dalje, ili će, pak, nastupiti sa mlađanim snagama...

Podsjećanja radi, rival Partizana u drugom polufinalu je portugalski Porto.

Bonus video: