Naše đevojke: Spot u slavu Budućnosti i ženske reprezentacije

Ovu ideju marketing službe ŽRK Budućnost, koja je poklon našim rukometašicama, u djelo je pretvorio autor spota Andrej Joksimović...
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.06.2012. 22:58h

Na proslavi titule klupskog prvaka Evrope rukometašica Budućnosti, te plasmana ženske reprezentacije na Olimpijske igre i Evropskog prvenstva u Srbiji, a i u čast početka priprema za London, u nedjelju veče u restoranu „Morača“ igračice, stručni štab, rukovodstvo kluba, novinari, predstavnici sponzora i prijatelji kluba bili su u prilici da vide sedmominutni spot pod nazivom „Naše đevojke“.

Kroz kadrove i slike sa brojnih utakmica, spot predstavlja presjek pohoda rukometašica Budućnosti na krov Evrope, kao i uspješnog puta ženske reprezentacije do Igara u Londonu i decembarskog EP, u najuspješnijoj godinu ženskog rukometa, uz plasman muškaraca na Svjetsko prvestvo u Španiji, bez dileme i najuspješnijoj u istoriji crnogorskog rukometa.

U spotu su kroz slike prikazane i prethodne uspješne generacije podgoričkog kluba, koje su i utabale put posljednjoj generaciji koja se 13. maja domogla toliko željeke i čekane titule prvaka Evrope.

Ovu ideju marketing službe ŽRK Budućnost, koja je poklon našim rukometašicama, u djelo je pretvorio autor spota Andrej Joksimović...

Bonus video: