Crnogorski asovi podržali rukometnu mladost

Utakmice u mini rukometu, kao i mečevi u običnom rukometu za pionire, kadete i juniore, igrani su u obje konkurencije.
158 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 19.06.2012. 21:58h

Nakon Tivta i Nikšića, rukometna akademija Đukanović je danas i u Podgorici organizovala turnir mlađih kategorija, koji je predstavljao mali praznik rukometa.

U sali Gimnazije “Slobodan Škerović”, od devet do 18 časova, okupilo se preko 200 mladih rukometaša i rukometašica, i to članova rukometne akademije Đukanović iz Podgorice, Tuzi, Nikšića, Kotora, Tivta i Bara, a gost na turniru bio je ŽRK Budućnost, sa ekipom za mini rukomet, koju vode Tanja Jeraminok i Marina Rakočević.

Utakmice u mini rukometu, kao i mečevi u običnom rukometu za pionire, kadete i juniore, igrani su u obje konkurencije.

Osim lijepog druženja na terenu, mladi rukometaši i rukometašice imali su priliku da se pozdrave, da popričaju i da se slikaju sa proslavljenim bivšim i sadašnjim crnogorskim reprezentativcima Alenom Muratovićem, Zoranom Roganovićem i Markom Pejovićem, nekadašnjim saigračima Gorana Đukanovića (osnivača i vlasnika ove rukometne akademije), iz Lovćena i reprezentacije.

Druženju je prisustvovao i fizioterapeut Alen Pepić, bivši član muške reprezentacije, Lovćena i ŽRK Budućnost, danas u stručnom štabu ženske seniorske reprezentacije.

Galerija

Bonus video: