Kapisoda: Odigraću još jedno Svjetsko prvenstvo

"Osjećaj je fenomenalan. Publika je položila ispit, nisam mogao da vjerujem da će u Podgorici biti ovakva atmosfera", rekao je Kapisoda
2 komentar(a)
Crna Gora:Švedska, rukomet, Foto: Zoran Đurić
Crna Gora:Švedska, rukomet, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 16.06.2012. 22:26h

Petar Kapisoda se poslije duge pauze vratio u reprezentaciju i odmah ostvario san.

"Osjećaj je fenomenalan. Publika je položila ispit, nisam mogao da vjerujem da će u Podgorici biti ovakva atmosfera. Cetinje, Nikšić, Bar i Pljevlja su položili ispite ranije, konačno je to uradila i Podgorica. Podrška je bila fenomenalna. Ostavili smo Švedsku, koja je zvanično 4. reprezentacija svijeta, na 18 golova. Igrali smo fanatično u odbrani i dobili nekoliko mladih igrača koji možda nisu ni svjesni svog potencijala. Kako stvari stoje, odigraću još jedno Svjetsko prvenstvo", rekao je Kapisoda.

Iskusno lijevo krilo, koje ima bronze sa svjetskih prvenstava 1999. i 2001. godine, podsjeća da su Šveđani bili veliki favoriti.

"Odgovarala nam je inferiorna uloga, čekali smo šansu iz prikrajka. Igrali smo 3-2-1 i 5-1 odbranu fanatično, što možda nije toliko teško kada se puno igrača mijenja. Bili smo na ivici kolapsa, ali kada pošteno radiš, kada ne kalkulišeš i štediš se, onda te i bog pogleda. Ovo je izvanredan uspjeh, ravan osvajanju medalje", zaključio je Kapisoda.

Bonus video: