Roganović i drugovi: Dođite svi da nas podržite i pomognete da ostvarimo zajedničke snove!

Desni bek švedskog Lunda Zoran Roganović osmislio je i uz pomoć prijatelja napravio sjajan video spot, kao najavu za subotnji revanš baraža
0 komentar(a)
Ažurirano: 14.06.2012. 01:38h

Zahvaljujući rezultatu iz Stokholma (21:22), Crna Gora je blizu Svjetskog prvenstva koje se naredne godine održava u Španiji.

Aktivan rezultat iz prvog meča baraža našim rukometašima daje velike šanse i nadu da se mogu ponovo plasirati na veliko takmičenje, nakon istorijskog nastupa na Evropskom prvenstvu u Norveškoj 2008. godine.

Osim dobre igre u revanšu sa Šveđanima, koji će u drugom meču biti jači za najboljeg igrača Kima Andersona, izabranicima Zorana Kastratovića će za plasman na SP biti potrebna i velika podrška sa tribina, odnosno puna “Morača” (ulaz je slobodan).

Igrom, zalaganjem, odnosom prema nacionalnom dresu, “crveni” su zaslužili da na debiju u Podgorici budu ispraćeni na pravi način.

Posebno nakon što su himnu “Oj svijetla majska zoro”, svi zajedno, bez izuzetaka (uključujući i rođenog Prijepoljca Fahrudina Melića), u Stokholmu otpjevali akapela, zbog propusta organizatora u Stokholmu, koji je umjesto crnogorske himne pustio himnu Srbije “Onamo ‘namo”. Zbog toga su i dobili ovacije i iskren aplauz švedske publike.

Desni bek švedskog Lunda Zoran Roganović osmislio je i uz pomoć prijatelja napravio sjajan video spot, kao najavu za subotnji revanš baraža.

U spotu su se našli svi junaci ove priče, počev od igrača do stručnog štaba, a sve uz poruku:

“Dođite svi da nas podržite i pomognete da ostvarimo zajedničke snove! Ajmo Crna Goro!"

Roganović i drugovi su, dakle, uradili što je do njih da “Morača” bude puna. Sada je red na ljubitelje rukometa, sporta uopšte i navijače da odgovore na pravi način…

Bonus video: