Porodica Čutura: Stefan nije nastradao u tuči

"Stefan nije učestvovao u tuči ili svađi i nije pogođen kamenom. Još uvijek nije jasno šta se tačno desilo, ali znamo da je u pitanju nesrećni slučaj", ističe se u saopštenju
61 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 13.06.2012. 11:04h

Porodica srpskog rukometaša Dalibora Čuture saopštila je danas da njegov devetogodišnji sin Stefan nije nastradao u tuči, već od moždanog udara.

"Stefan nije učestvovao u tuči ili svađi i nije pogođen kamenom. Još uvijek nije jasno šta se tačno desilo, ali znamo da je u pitanju nesrećni slučaj. Njegov mali život ugasio je moždani udar", ističe se u saopštenju porodice Čutura koje je objavila španska "Marka".

Porodica je zatražila da mediji prekinu sa spekulacijama o smrti dečaka i istakla da joj takve stvari nanose bol.

Autopsijom je utvrđeno da je tragično nastradali sin srpskog rukometnog reprezentativca Dalibora Čuture preminuo zbog izliva krvi u mozak.

"Marka" navodi da će narednih dana biti odrađene i toksikološke analize kako bi se utvrdile sve činjenice.

Španska policija je prvo posumnjala da je Stefan nastradao u parku u španskom gradu Leonu poslIJe sukoba sa djecom, kada je navodno pogođen kamenom u glavu.

Dalibor Čutura je dugogodišnji igrač španskog prvoligaša Ademar Leona i član reprezentacije Srbije koja je u januaru u Beogradu osvojila srebrnu medalju na prvenstvu Evrope.

On je bio na pripremama državnog tima u Srbiji, a na vijest o tragičnom događaju prvim avionom je otputovao u Španiju.

Poslije ove tragedije je neizvjesno da li će Čutura biti u sastavu ekipe za Olimpijske igre u Londonu.

Bonus video: