ČERVAR DOGOVORIO

Kopljar mijenja Markovića u Metalurgu

Hrvatski šampion je ranije tražio za Kopljara više od 300.000, ali se sada pretpostavlja da će prihvatiti sumu nešto veću od 100.000 eura
0 komentar(a)
Marko Kopljar, Foto: Sportski.net.hr
Marko Kopljar, Foto: Sportski.net.hr
Ažurirano: 24.02.2019. 00:41h

Marko Kopljar, reprezentativac Hrvatske i član Zagreba, veoma je blizu da pređe u redove skopskog Metalurga, pišu makedonski mediji.

Nije nikakva tajna da je makedonski šampion u potrazi za novim desnim bekom nakon što je reprezentativac Crne Gore Žarko Marković poslat u Gepingen kao dio transfera Darka Stanića u Metalurg.

Osim Kopljara u igri je još nekoliko kvalitetnih rukometaša, ali Lino Červar je kao prvog "pika" označio upravo svog zemljaka.

Radi se o mladom i veoma kvalitetnom igrač, koji bi, nema sumnje, bio veliko pojačanje za Metalurg.

Červar je lično ugovorio prelazak Kopljara u glavni grad Makedonije.

Kopljar je imao ponudu Barselone i jednog njemačkog kluba, ali ih je odbio nakon što je obećao bivšem selektoru Hrvatske da će doći u Skoplje i parafirati dvogodišnji ugovor.

Sada ostaje da se dva kluba dogovore oko obeštećenja.

Zagreb će ozbiljno smanjiti budžet za narednu sezonu i već je najavljena prodaja najboljih igrača, pa se očekuje da će Kopljar dobiti zeleno svjetlo za transfer.

Hrvatski šampion je ranije tražio za Kopljara više od 300.000 eura, ali se sada pretpostavlja da će prihvatiti sumu nešto veću od 100.000 eura.

Preporučujemo za Vas