Rukometašice na prijemu kod premijera Lukšića

"Kao što znate nema pretjeranog opuštanja, odmor je kratak, jer nas čekaju kvalifikacije za Olimpijske igre", poručio je Lukšić...
90 pregleda 15 komentar(a)
Prijem, Foto: Vesko Belojević
Prijem, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 14.05.2012. 18:58h

Čestitke za osvajanje Lige šampiona stižu sa svih strana, a vrijeme je i za protokolarne obaveze.

Naime, dan nakon najvažnije pobjede u istoriji rukometa na ovim prostorima, igračice, stručni štab i uprava Budućnosti pojavili su se u vili "Gorica", gdje ih je primio premijer Igor Lukšić.

"Neka vam je srećna pobjeda i da je časno nosite. Ponosimo se što ste Evropi, ali i Crnoj Gori, pokazali gdje nam je mjesto. Nadam se da mi ne zamjerate što sam vas na kratko otrgnuo u trenucima kad ste sigurno zaslužili malo odmora i predaha. Ali, iako sam bio uz vas na tribinama, želio sam da vas lično pozdravim i zahvalim što ste nam podarile evropsku titulu.

Dosanjale ste vaš i naš dugogodišnji san i dale istorijski primjer kako se biju bitke za najveće pobjede. A pokazali ste cijeloj Crnoj Gori kako se na terenu igra i čini sve za svoj klub, ali i kako se kroz jedinstvenu i timsku igru postižu najveći rezultati", rekao je Lukšić u obraćanju 26-članoj delegaciji ŽRK Budućnost.

Predsjednik Vlade je poželio većini rukometašica Budućnosti, koje nose dres crnogorske reprezentacije, da izbore plasman na Olimpijske igre i u Londonu ostvare želje.

"Kao što znate nema pretjeranog opuštanja, odmor je kratak, jer nas čekaju kvalifikacije za Olimpijske igre. Čeka nas misija London, za koju se već pripremaju naši vaterpolisti, koje sam na sličan način nedavno, takođe, imao zadovoljstvo da ovdje primim. Želim da vam poželim da se tamo takođe slavi ime Crne Gore, da se vijori crnogorska zastava i odzvanja crnogorska himna", zaključio je Lukšić.

Bonus video: