Lukšić: Rukometašice ispisale novu stranicu istorije

Iako dugogodišnji košarkaš Lukšić je finalnu utakmicu Lige šampiona opisao kao "izuzetno pregnuće i fanatastičnu igra koju su pružile u Morači"
73 pregleda 16 komentar(a)
Ažurirano: 14.05.2012. 09:15h

Premijer Igor Lukšić i čestitke rukometašicama "Budućnosti" uputio je preko društvene mreže Facebook.

"Crna Gora i crnogorski sport opet su večeras na krovu Evrope. U godini kada slavimo šest godina nezavisnosti, podarili ste nam veliku pobjedu, koja nas čini ponosnim i kojom ste ispisale jos jednu sjajnu stranicu nove crnogorske istorije", napisao je premijer na svojoj FB stranici.

Dugogodišnji košarkaš finalnu utakmicu Lige šampiona je opisao kao "izuzetno pregnuće i fanatastičnu igra koju su pružile u Morači".

"Ohrabruje nas i obavezuje da nastavimo da podržavamo razvoj sporta, ali i da vjerujemo da se uz veliki rad i ulaganje mogu postići najveći rezultati", kazao je on.

Preko 500 korisnika ove društvene mreže podržalo je premijerovu čestitku, a među njima je bilo i oni koji su obraćanje iskoristili da upute kritiku Lukšićevoj Vladi.

Daki Kockalone Sejdovic: "Da se ulaže u sport uložili bi u moje trčanje. Trčim Bar-Podgorica, al' nemam uslove trebaju mi pare za ishranu i opremu 'oćeš sliku da vidiš patike izbušene u koje trčim ispadaju mi prsti toliko o ulaganju....Odbio sam atletski klub jer nemam sredstava"

Luka Grgic: Jesi ih gleda noćas ili si bio u Nikšić na Bregu?

Predrag Kažić: Rukometašice su bile sjajne i svaka im čast..... Uvijek se radujem kad sportista doćivi veliku slavu i uspjeh, jer zbog ovakvih rezultata se i trenira... Pohvalno je sto predsjednik Vlade CG hvali uspjehe sportista....

Goran Ćule Grozni: Samo ih nemojte podržati kao Primorac!

Galerija

Bonus video: